Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Snelcursus Leren Programmeren

Programmeren voor beginners in gewone mensentaal

Bas Dingemans • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Wil jij graag leren programmeren? Zoja, dan is dit e-book ideaal voor jou! Geen moeilijke uitleg, maar in gewone mensentaal ga jij leren programmeren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Op internet is er veel gratis informatie over programmeren, maar vaak is de uitleg omslachtig en niet goed. Ook zit er weinig structuur in. Dit e-book brengt daar verandering in. Programmeren moet voor iedereen leuk en toegankelijk kunnen zijn.

  Er zijn bij het programmeren 7 basisonderdelen die in vrijwel elke programmeertaal terugkomen. Als je dit beheerst, kan je het toepassen in veel programmeertalen! Dit e-book staat uitgebreid stil bij deze basisonderdelen en het is simpel uitgelegd, zodat jij volledig gaat begrijpen hoe je dat zelf in code toepast. De basisonderdelen worden uitgelegd in Java, Python en PHP. Door de basisonderdelen in 3 programmeertalen te leren, zal je merken dat de werking op hetzelfde neerkomt in veel programmeertalen. Ook komen er dingen langs, waar programmeurs veel mee in aanraking komen, zoals databases en versiebeheer.

  Je gaat nog meer leren. Je begint echt vanaf 0 en leert eerst begrijpen wat programmeren eigenlijk is. Daarna gaan we steeds een stapje verder. Onder andere de verschillen tussen programmeertalen komen langs. Zelf ga je ook echt aan de slag. Programmeren leer je niet door alleen maar te lezen. Er staan veel voorbeeldcodes en oefeningen in het e-book, waardoor je genoeg stof hebt om zelf echt te gaan leren programmeren en aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag met Java, Python en PHP.

  Als programmeur kan je veel geld verdienen. Bill Gates is simpel begonnen vanuit een zolderkamertje. Nu is hij multimiljardair door Microsoft. Marktplaats is ook vanuit een zolderkamertje begonnen en is nu een miljoenenbusiness. Ook in dienst van een werkgever verdien je als programmeur zeer behoorlijk. Jij kan dat ook bewerkstelligen. Dit e-book is de stap in de goede richting om dat doel te kunnen bereiken.

  Nog mooier dan veel geld verdienen, is dat je als programmeur echt iets kan betekenen voor de maatschappij. Stel dat jij een game ontwikkeld, waardoor slechthorende kinderen op een leuke manier leren praten. Dan kan je echt iets betekenen voor de mensheid. Dit is een erg goed gevoel, als jij de kennis hebt om wat te kunnen betekenen voor de maatschappij.

  De eerste stap is om te leren programmeren, voordat je de bovenstaande mooie doelen kan bereiken. Investeer in jezelf en ga aan de slag. Dit e-book is het ideale begin om te leren programmeren.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Bas Dingemans
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  14-06-2020
  Duidelijk boek
  Een duidelijk geschreven boek. Fijn om mee te starten als je wilt leren programmeren!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen