Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 33,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

This is research!

Dr. D.B Baarda • ebook • pdf

 • Samenvatting
  This is research! leert hbo-studenten in vier stappen onderzoek doen. Het boek behandelt kort en krachtig de theorie en de praktijk van onderzoek en bevat een schat aan onderzoeksvoorbeelden, direct toepasbaar bij projecten, stage- en afstudeeropdrachten. Bijzonder handig zijn de checklists voor het zelf opzetten en uitvoeren van onderzoek en de evaluatie van onderzoeksvoorstellen en onderzoeksverslagen. This is research! beschrijft in vier stappen (hoofdstukken) de essentie van onderzoek: de probleemstelling, het onderzoeksontwerp, de dataverzameling en de analyse en rapportage van de onderzoeksgegevens. In deze derde editie zijn de hoofdstukken nog sterker modulair opgezet, zodat ze naar behoefte kunnen worden behandeld. De voorbeelden op de ondersteunende website zijn geactualiseerd en gevarieerder en laten zien hoe onderzoek in de praktijk kan worden toegepast. Bij dit studieboek hoort een rijke digitale leeromgeving. Studenten kunnen zich hiermee slim voorbereiden op tentamens, met behulp van oefentoetsen, video’s en begrippentrainers. Met de code voor in hun nieuwe boek krijgen studenten twee jaar toegang tot de digitale leeromgeving. Door in te loggen met hun Noordhoff-docentaccount kunnen docenten profiteren van de Onderzoeksontwerpassistent. Die biedt o.a. toetsen, opdrachten, begrippen, casussen, flitscolleges, non-parametrische toetsingstechnieken en databestanden. - Engelse gids voor praktijkgericht kwalitatief en kwantitatief onderzoek; - behandelt de essentie van onderzoek in vier praktische stappen; - met handige checklists voor het zelf opzetten en uitvoeren van onderzoek Bij dit boek kunnen docenten bovendien zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. Doelgroep This is research! is hbo-breed inzetbaar, voor alle opleidingen en voor alle fasen. De auteur Dr. Ben Baarda is psycholoog en methodoloog. Hij studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en de Rijksuniversiteit Leiden. Hij werkte sinds 1971 als klinisch psycholoog op de Universiteit Utrecht en doceerde hier onder andere het vak statistiek. Daarnaast richtte hij in 1990 adviesbureau KIDpartners op, om trainingen en adviezen te geven over het omgaan met kinderen en jongeren. Samen met Martijn de Goede verzorgde hij bovendien methoden en statistiektrainingen voor verschillende masteropleidingen. Baarda is auteur voor een breed scala van leermateriaal op het gebied van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, interviewen, enquêteren, SPSS en Excel.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Dr. D.B Baarda
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001895471
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 33,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen