Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 1,99

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

  € 1,99

Meer van deze auteur


 • Visserslatijn (ePUB)

Visserslatijn

een beeld van een dichter

Stein Ecke • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Visserslatijn, een beeld van een dichter.

  Een bundel humorvolle, maar ook levensbeschouwende, gedichtjes en teksten, met foto’s van bronzen beelden van Johan Steenhoek. Uitgebracht ter gelegenheid van een gezamenlijke expositie van Piet Veen, Jack Smit en Johan Steenhoek in april 2000 in het Zwarte kerkje te Zuid Schermer.

  Deze e-book uitgave uit 2013 is ten opzichte van de gelimiteerde uitgave van 2000 uitgebreid met een aantal extra gedichten. Enkele ouder, maar ook een paar van recente datum. De bundel is een must voor een ieder die relativerend in het leven staat.

  Over Stein Ecke
  Stein Ecke is het pseudoniem van Johan Steenhoek en woont in Duitsland. Hij was oprichter en mededirecteur-eigenaar van een ingenieursbureau en een technische groothandel. Het ingenieursbureau werkte voor alle grote jachtbouwers van Nederland. De twee bedrijven werden overgenomen door een van deze Werven. Onder zijn eigen naam schreef Johan het boek “Heleen", wat gaat over de ziekte en het sterven van zijn eerste vrouw, zijn dementerende moeder en de romance die tijdens deze periode ontstaat met een Duitse vriendin, zijn huidige vrouw. Johan's laatste boek schreef hij ter ere van het veertigjarig bestaan van zijn eerste bedrijf STI Engineering BV.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Stein Ecke
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : S.I.B.S. B.V.
  ISBN : 9789462281561
  Datum publicatie : 06-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 1,99

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Geraffineerde suiker

Geraffineerd als witte suiker,
glijdt de bruine in de pot.
Stroperig kleven de kristallen aan elkaar.

De bruine suiker glijdt,
als in een vertraagde film,
van je lepel in je kopje.

Bruine suiker is veel geraffineerder dan witte. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen