€ 19,95

PRINT boek

  € 24,95

ePUB ebook

  € 19,95

Meer van deze auteur


 • Workplace decoded (ePUB)

 • Workplace decoded (boek)

Workplace decoded

Christine Roest/René van der Vlugt • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Het creëren van een werkomgeving waarin een optimale ervaring voor gebruikers centraal staat is voor velen al dagelijkse kost. Altijd was je al bezig met de mogelijkheden om je gebouw slimmer te maken, je facilitair management optimaler in te richten, gastvrijheid te verbeteren en je medewerkers de juiste oplossingen te geven om optimaal te kunnen presteren.

  Thuiswerken is de nieuwe norm….wat betekent dat voor jou nu ook jij waarschijnlijk thuis werkt en minimaal (of niet) op kantoor bent? En wat betekent het als maatregelen versoepelt worden? De veerkracht van de organisatie wordt cruciaal wanneer maatregelen daadwerkelijk versoepelt worden. Versoepeling betekent maatwerk. Maatwerk ten aanzien van de anderhalve meter samenleving waar we naar alle waarschijnlijkheid langere tijd mee te maken zullen krijgen. Maatwerk dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen vraagt van iedere organisatie.
  Jij speelt daarin een gidsende rol.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Christine Roest/René van der Vlugt
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Workplace Decoded
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  01
  WORKPLACE DECODED: SMART PEOPLE, SMART OFFICE, SMART TOOLS

  02
  EEN MODERNE WERKPLEK

  03
  EEN VEILIGE WERKPLEK

  04
  EEN GEZONDE WERKPLEK

  05
  TOEGANKELIJKHEID

  06
  DUURZAAM VERANDEREN

  07
  RITUALS: HET NIEUWE NORMAAL
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

DISRUPTIE ALS VERSNELLER VOOR SLIMMER WERKEN?

Veel organisaties zijn gefocust op groei. Alle strategieën en investeringen zijn gericht op meer omzet, hogere klanttevredenheid, meer bezoekers, meer, meer en nog eens meer. En uiteraard moet deze groei sneller en sneller.

Een groot aantal mensen is beland op de productiviteitsloopband en de impact van deze focus op groei is, voor velen, enorm. Het heeft grote gevolgen, zo blijkt: medewerkers verlaten door deze focus eerder het bedrijf, raken overspannen en het aantrekken van talent wordt steeds moeilijker. Gelukkig komen meer en meer organisaties erachter dat dit focuspunt allesbehalve duurzaam is. Organisaties beseffen dat zij hun medewerkers juist slimmer moeten laten werken.

Productiviteit is niet oneindig. Time management is er vooral op gericht om nog meer te doen in dezelfde tijd: time management is dus gericht op het optimaliseren van input. Betekent dit dat de output dan evenredig stijgt? Het antwoord is in de meeste gevallen: “Nee.”

‘Slimmer werken’ is een ruim begrip. Het heeft te maken met:
Medewerkers in staat stellen de juiste keuzes te maken. Wat wel te doen en wat niet?
Bewustwording creëren van wat nu echt belangrijk is en wat randzaken zijn. De juiste keuzes maken tussen werk en privé.
Samenwerking tussen mensen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren.

We dagen je uit te kijken naar de mens, de medewerker, en deze een optimale werkplek te bieden. Een werkplek die bestaat uit meerdere dimensies: een juiste mentale werkplek (mens), een juiste virtuele werkplek (techniek) en een juiste fysieke werkplek (faciliteiten en design).

Wij zijn ervan overtuigd dat je een slimmere werkplek creëert door naar de complete employee experience te kijken en vervolgens mogelijke aspecten van de mentale, de virtuele en de fysieke werkplek samen te laten komen. Hierdoor ontstaat een holistische werkplek waarin de medewerker centraal staat en slimmer kan werken.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen