€ 9,45

PRINT boek

  € 18,95

ePUB ebook

  € 9,45

Meer van deze auteur


  • Zielsverduistering (ePUB)

  • Zielsverduistering (boek)

Zielsverduistering

W. Venerius • ebook • pdf

  • Samenvatting

    Nadat hij vriendschap heeft gesloten met de outsider Krausel, raakt de gymnasiast Marc Rookval in de ban van astrologie en magie. Wanneer hij ook nog verliefd wordt op Fleur, verandert zijn leven radicaal. Onafwendbaar stevent hij af op een verrassend spannende ontknoping. "Meeslepend. Leest als een trein," oordeelden enkele recensenten over deze debuutroman. Zie voor meer achtergrondinformatie en reacties van lezers: www.zielsverduistering.com

  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : W. Venerius
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : W. Venerius
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2011
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (10 uit 2 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    01-05-2012
    Leuk en spannend geschreven verhaal, inderdaad een soort van Nederlandse Harry Potter...ben benieuwd naar een vervolg ! NH


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    17-12-2011
    Een verrassend boek met meerdere lagen, die allemaal prachtig beschreven zijn. Meerdere lagen die een logisch aaneengeregen geheel vormen. Een uitstekend boek, een topper in dit genre.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 9,45

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het schooljaar zit erop. Bij het uitdelen van de rapporten is Krausel weer veruit de beste van de klas en onze klassenleraar Belsenbeek meet zijn tien voor Duits breed uit. Dat moet de hele klas ervan overtuigen, dat de leerstof licht is voor wie zich voldoende inzet. ‘Nil volentibus arduum.Niets is moeilijk voor hen die willen,’ wauwelt hij. Wat een diepgang, wat een inzicht. Als de lulkoek maar oud genoeg is, moet het wel waar zijn. Ik ben mijn tweede plaats kwijt aan de rossige Ans Gaastra. Ans de Gans met haar bolle sproetenkop en waterblauwe ogen. Maar mijn derde plaats wekt nog altijd jaloezie. Ergens in de klas wordt ‘uitslovers’ en ‘tuig’ gesist. Blijf ferm tot jullie hemelse vader bidden, makkers. Met Zijn genade moet zelfs voor jullie vooruitgang mogelijk zijn.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen