€ 28,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De doldwaze pluizenbol

Jasper Nepperus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ken je pluisje het konijn? Pluisje woont in het dierenbos en beleeft samen met de andere bosbewoners doldwaze avonturen. Pluisje helpt beer te bevrijden uit een val, probeert vos te slim af te zijn, probeert vrienden te worden met gemene wolfje en beleeft verder nog veel meer dwaze avonturen.

  Het leesniveau van het boek ligt op AVI start/begin M3.

  Welke wijsneus is nou weer Jasper Nepperus?

  Jasper Nepperus (2004) is naast illustrator en kledingontwerper Nederlands schrijver en illustrator. Jasper is geboren en getogen in de Groningse plaats Delfzijl waar hij tot heden woont en actief deelneemt aan de gemeentelijke politiek. Jasper behaalde in 2021 cum-laude zijn vmbo-diploma en heeft hierna de mbo-4 opleiding onderwijsassistent in Groningen gevolgd, maar niet afgemaakt. Jasper is in 2022 de hbo-programma gezondheidspsychologie gaan volgen en heeft deze studie begin 2023 afgerond. Na de hbo studie heeft hij een studie tot mbo-4 binnenhuisarchitectuur gevolgd en een filosofie cursus. In hetzelfde jaar rondde Jasper de cursus en opleiding af. Hedendaags studeert Jasper tot assistent makelaar wonen.

  Jasper heeft een passie voor de filosofie en psychologie en schrijft denkkrachtige boeken. Boeken die volgens Jasper niet alleen leuk zijn om te lezen, maar ook boeken die de lezer aan het denken zet. Boeken met denkkracht zoals hij dat zelf noemt. Het motto van zijn uitgeverij is daarom ook denkkrachtig lezen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 275mm
  Aantal pagina's : 91
  Uitgeverij : NepTaal
  ISBN : 9789464439588
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  Zonnebloemen in de wind, 8
  Pluisje de postbode, 18
  Het verdwaalde Eekhoorntje, 29
  Een beetje moed, 38
  Oost west, thuis best, 45
  De koude vos, 54
  De avond van het festival, 64
  De stoute wolf, 71
  De konijnen- gekte-dans, 80
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 28,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Pluisje huppelde vrolijk door het bos toen hij plotseling werd opgemerkt door een jager! Pluisje schrok zich ter plette en viel van de schrik bijna om! De jager had Pluisje ook gezien en richtte zijn geweer op het lieve konijn. Die arme Pluisje! Pluisje vluchtte weg zo snel als hij kon, maar de jager achtervolgde hem helemaal tot aan de rivier. Pluisje kon alleen niet zwemmen en het leek erop dat dit het einde was voor hem... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen