Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 34,95

ePUB ebook

  € 14,95

PDF ebook

  € 14,95

Meer van deze auteur

 • Cover Ik vertrok
  Ik vertrok (ePUB)
 • Cover Ik vertrok
  Ik vertrok (PDF)

Ik vertrok

Wij vertrokken naar Extremadura

Elizabeth Maria Schipper • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Wat kost het om een droom na te jagen? Hoe ver moet je gaan? Elly en Gertjan emigreren in 2008 naar de onbekende regio Extremadura in het Spaanse binnenland.
  In het prachtig uitgegeven boek van maar liefst 320 pagina’s, geïllustreerd met talrijke kleurenfoto’s, doet Elly verslag van hun zoektocht en hun tomeloze inzet om hun droom te verwezenlijken.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 230mm
  Aantal pagina's : 320
  Uitgeverij : Elly Schipper
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  Waargebeurd verhaal in dagboekvorm
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  04-05-2021
  Dagboekverslag?
  Dit is niet zomaar een dagboekverslag, dit is een thriller die ik in één ruk uitgelezen heb. Wat ongeloveloos spannend. Een mooie inkijk in de frustrerende Spaanse bureaucratie. Om maar een van de vele voorbeelden te noemen, 13 maanden wachten op een stempel op een vergunning, je houdt het niet voor mogelijk. Ik heb heel veel respect voor de schrijfster en haar echtgenoot voor hun moed, geduld en doorzettingsvermogen. Het boek is ook nog eens geillustreerd met een aantal prachtige foto's.

     Waar gebeurd verhaal
     Prachtige foto\'s

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 34,95

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Nee hè, het zal toch niet waar zijn?’ De makelaar die voor ons uit rijdt, laat zijn richtingaanwijzer naar links knipperen en rijdt een kleine oprit op. We passeren een grijsgroen hekwerk annex poort en een afschuwelijke coniferenhaag en komen uit bij een onooglijk pand dat pal langs de doorgaande weg ligt. Het is mei 2007 en we zijn voor de zoveelste keer met een Spaanse makelaar op pad.
‘Beslist niet langs een drukke weg’, zo hebben we hem uitgelegd, ‘een rustige ligging is voor ons en onze toekomstige gasten essentieel.’ En waar neemt hij ons mee naar toe? Juist ja.
Ons huis in Nederland staat nu al ruim een jaar te koop en intussen zijn we al twee jaar in alle schoolvakanties met makelaars op zoek naar een geschikt gebouw of terrein om onze droom na te jagen. We willen naar Spanje emigreren om in Extremadura een nieuw leven te beginnen en we hopen een mooi groot authentiek pand te vinden om er een B & B te starten. We lijken ook deze vakantie weer geen stap verder te komen.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen