€ 19,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Inner Reset

van doen naar Zijn

Yasmin Verschure • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op het moment dat we het paradijs verlieten raakten we niet alleen onze vleugels kwijt, we raakten steeds verder verwijderd van onze ware essentie. De huidige situatie in de wereld dwingt ons om keuzes te maken. We volgen klakkeloos de richtlijnen die ons langzaam maar zeker beroven van onze vrijheden, of we keren naar binnen en vinden de poort naar heelheid en ware vrijheid. Nu is de tijd rijp om ons te herinneren wie we in wezen zijn. Tijd voor een inner-reset.

  Wow wat een schrijfstroom. Wat een energie. Ik wens de wereld jouw boek, omdat jij als geen ander wakker kunt schudden op zo’n directe liefdevolle transformerende wijze.
  Jij en je woorden, één met de Bron.
  Elizabeth vd D.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 210mm
  Aantal pagina's : 162
  Uitgeverij : Yasmin Verschure
  ISBN : 9789464435368
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  Inhoud
  Opdracht
  Voorwoord
  Inleiding
  1. Een nieuwe geboorte
  2. Niet langer kan ik zwijgen
  3. God is de bron van alle ellende
  4. Een nieuwe wereld
  5. Jij bent een wonder
  6. Tien over twaalf
  7. Discriminatie is van alle tijden
  8. Hart voor vrijheid
  9. Het leven is een wonder
  10. Het uur van de waarheid
  11. Ziekte als mogelijkheid
  12. Wees stil en weet
  13. Leermeesters
  14. Relaties
  15. Inner Reset
  Nawoord
 • Reviews (9 uit 7 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  30-01-2023
  authentiek
  Een diep rakend boek dat spreekt voor zichzelf. De resonantie was opvallend. Gesproken vanuit hart en ziel. In één woord prachtig!


  Geplaatst door uit St niklaas Belgie , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  28-10-2022
  Herprogrammering
  Het is nodig dat wij als collectieve mensheid bewust worden van onze programmering die haar grenzen heeft bereikt. Dit boek gaat voor mijn gevoel naar de essentie van het dieper weten. Het is helder en waarachtig geschreven vanuit een diepe liefde voor het mens-zijn. Het biedt een leidraad om goed en integer om te gaan met dit menszijn.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-10-2022
  Super leesbaar boek
  Echt een boek voor deze tijd waarin wij leven geeft vertrouwen en laat weten dat je niet alleen zo denkt liefde gaat overwinnen


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-10-2022
  Inner Reset.
  Mooi boek voor hen die met leefkunst, zelfontwikkeling bezig zijn en voor hen die al aardig op weg zijn op het levenspad als bevestiging. Yasmine kan het zo mooi verwoorden ,zonder heel ingewikkelde woorden te gebruiken. Ik heb van het boek genoten en is voor mij dan ook bevestigend geweest.


  Geplaatst door uit Enkhuizen , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  25-09-2022
  Aangeraakt in liefde
  Yasmin kan als geen ander je meezuigen in haar liefde en visie. Haar menselijke en toegankelijke schrijfstijl lezen als een trein. Aanrader als je aangeraakt, geprikkelt en je omarmd wil voelen in wie je bent.

     Leest als een trein
     je wordt er blij van

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  09-08-2022
  Inner reset
  Een prachtig boek. Als je het leest word je geraakt of wakker geschud als je zover bent. Een verrijkend boek dat veel inzicht geeft. Een echte aanrader


  Geplaatst door uit Land van Cuyk , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-08-2022
  Wat een leuke doordenker!
  Echt geweldig, thuiskomen, verademing! Leven is kiezen mensen, angst of liefde. Wat je kiest, zie je meer en meer, zolang je maar stopt met zappen en surfen. Dankbaar dat dit boek op mijn weg kwam. Bevestiging voor iedereen die in Liefde wil leven! Dank Yasmin

     waarheid met heerlijke humor

  Geplaatst door uit Enschede , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In deze tijd waarin nieuwe dimensies van zijn zich openen, raakt alles in een stroomversnelling. Het lijkt wel of de tijd vleugels heeft gekregen. We rekenen af met oneigenlijke emoties zoals medelijden, plichtsbesef en schuldgevoel. Na een aanvankelijk verzet zullen deze emoties de compost gaan vormen voor eerlijke en zuivere gevoelens van mededogen. We gaan beseffen dat we een eenheid vormen in verscheidenheid. We zullen die eenheid gaan herkennen in alles en iedereen om ons heen. Broederschap en zusterschap gaan een vernieuwde plaats innemen in de tijd die komen gaat.
Het ligt nu binnen onze mogelijkheden om op reis te gaan naar de diepe wateren van onze ziel. Om onszelf te ontdoen van alle lagen die we ik zijn gaan noemen, maar die slechts deel zijn van het jasje dat we hebben aangetrokken om onze kwetsbaarheid te beschermen.

Laten we onze valse identiteit afpellen, laag voor laag, totdat slechts de naakte waarheid overblijft: de kern, ons oorspronkelijke zijn, die stralende diamant. Datgene in ons wat eeuwig en onsterfelijk is, datgene wat verbonden is met Al wat Is. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen