€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Japie de luis

De jaloerse vriendin

Jasper Nepperus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Japie de Luis is boswachter van het insectenbos. Hij beheert de orde en veiligheid van het bos, maar er zijn ook insecten die achter deze mooie baan van Japie aanzitten en van hem willen afpakken....

  Welke wijsneus is nou weer Jasper Nepperus?

  Jasper Nepperus (2004) is een Nederlandse generalistische schrijver en illustrator. Naast zijn schrijverswerkzaamheden heeft Jasper zijn eigen kledinglijn en interieurstudio en is hij actief in de gemeentelijke politiek. Jasper is geboren en getogen in de Groningse plaats Delfzijl waar Jasper in 2021 cum-laude zijn vmbo-diploma heeft behaald. Hierna heeft Jasper de mbo-4 opleiding onderwijsassistent in Groningen gevolgd, maar niet afgemaakt. Jasper is in 2022 de hbo-programma gezondheidspsychologie gaan volgen en heeft deze studie begin 2023 afgerond. Na de hbo studie heeft Jasper een switch naar de creatieve kant gemaakt en is hij een studie tot interieurontwerpen en -styling gaan volgen. Deze studie rondde hij ook in 2023 af en is hierna zijn eigen interieurstudio begonnen in de gemeente Eemsdelta. Hedendaags studeert Jasper mbo-4 juridisch medewerker en maakt hij plannen om hierna verder te gaan als assistent makelaar wonen.

  Jasper heeft een passie voor de filosofie en psychologie en schrijft daarom denkkrachtige boeken. Boeken die volgens Jasper niet alleen leuk zijn om te lezen, maar ook boeken die de lezer aan het denken zet. Boeken met denkkracht zoals hij dat zelf noemt. Het motto van zijn uitgeverij is daarom ook denkkrachtig lezen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 32
  Uitgeverij : NepTaal
  ISBN : 9789464439670
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen