€ 19,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Nooit mis ik je niet

De onmogelijkheid van echte liefde

Evi Zonneveld • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Smoorverliefd wordt ze op een getrouwde man. En hij op haar. Twee jaar lang moet Evi verborgen blijven en klampt ze zich vast aan mooie woorden, vage beloftes en heel veel liefde. Keer op keer nemen ze afscheid van elkaar. En net zo vaak zoeken ze elkaar weer op, omdat de chemie tussen hen ontembaar is, hun liefde te sterk. Tot het moment komt, dat Evi haar dieptepunt bereikt en ze Noah dwingt tot een besluit. ‘Nooit mis ik je niet’ vertelt het verhaal van liefde en lust, van aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten.

    www.nooitmisikjeniet.nl
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 308
    Uitgeverij : Evi Zonneveld
    ISBN : 9789464068672
    Datum publicatie : 06-2021
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (8,5 uit 16 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    31-10-2022
    Een openhartig en herkenbaar verhaal
    Na een gesprek heb ik het boek gekocht en dacht: ik maak alvast een beginnetje… Maar, al snel heb ik De Nachtdienst van Esther Verhoef aan de kant gelegd. In een ruk heb ik dit verhaal uitgelezen. Met meerdere keren een brok in mijn keel. Ik hoop dat Evi rust krijgt in haar hoofd, lijf en hart!

       Openhartig en daardoor herkenbaar
       Leest lekker vlot weg

    Geplaatst door uit Arnhem , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    26-08-2022
    Wauw!!!
    Geraakt door dit verhaal, zo herkenbaar.. Recht vanuit het hart en een wereld vol gevoelens geschreven!!! Tot de laatste letter met een brok in m'n keel gelezen.. De paniek, het ongeloof, de vragen, de opoffering, het immense verdriet. Zo herkenbaar... Wauw!!!!! Ik wens je alle hoop toe, lieve Evi.. Dit is wat je voelt, dit is puur, dit is echte liefde.. Niet de liefde volgens de regeltjes, liefde vanuit je hart.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    28-06-2022
    Pakkend
    Mooi geschreven, recht uit het hart❤️ Hoe vaak kom je iemand tegen waar je zo’n connectie mee hebt en hoe jammer is het dan dat die ander geen keuze durft te maken..benieuwd of er ooit nog een deel 2 komt. Ik gun het je zo!


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    20-06-2022
    Het verhaal van een andere kant
    Over het onderwerp van het boek heerst nog een grote taboe, Evi wil met haar verhaal de andere kant ervan te laten zien. Het verhaal is erg fijn geschreven, het leest erg makkelijk en de hoofdstukken zijn kort. Alle ontmoetingen worden omschreven, als je aan het lezen bent ben je benieuwd wanneer het verhaal een andere wending gaat krijgen. Het is Evi wel gelukt om haar emoties erg goed beschrijven, de liefde, onmacht en het verdriet. Het zijn veel gevoelens bij elkaar, die je tijdens het lezen van het verhaal ook allemaal voelt. Het is een eerlijk verhaal, wat je kunt waarderen of niet. Evi heeft haar verhaal op een bijzondere manier verteld waardoor je het helemaal met haar mee beleefd. Ergens weet je natuurlijk hoe het verhaal af gaat lopen, de vraag is alleen hoe. Deel 2 De pijn was bijzonder om te lezen. De afsluiting van het verhaal is erg bijzonder. Ik hoop dat Evi het een plaatsje heeft gegeven en ben ook wel benieuwd hoe het nu met Noah gaat.

       Leest fijn
       Goed beschreven

    Geplaatst door , leeftijd 30-39
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    19-06-2022
    Nooit mis ik je niet
    Een boek die ik in 1x heb uitgelezen. Wat een strijd in de emoties van liefde, verlangen, verdriet, het onmogelijke misschien toch mogelijk? Afhankelijk zijn van wat die ander gaat doen. De hoop die vaak gegeven wordt en dan weer die onrust en angst. Geestelijk had ik dit nooit vol kunnen houden! Stiekem hoop ik op een vervolg van dit boek


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    16-06-2022
    Prachtig boek
    Wat een prachtig mooi boek heb je geschreven, heel knap hoe je je gevoel en emoties zo mooi hebt kunnen weergeven in het boek. Wat een vreselijke worsteling met je gevoelens, en emoties, had het einde zo graag anders gezien Trots op mijn lieve vriendin en haar boek


    Geplaatst door uit Dokkum , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    26-05-2022
    De onmogelijkheid van echte liefde
    Nooit mis ik je niet- Evi Zonneveld Nooit mis ik je niet gaat over de onmogelijkheid van echte liefde. Maar wat is echte liefde? De definitie van echte liefde is: " Liefde houdt in dat je zoveel om iemand geeft, dat je diens geluk net zo belangrijk vindt als die van jou." Evi wordt verliefd op Noah. Noah is alleen geen single man. Noah is getrouwd. Voor een lange tijd hebben Evi en Noah een spannende, liefdevolle, maar geheime relatie. Evi weet dat Noah getrouwd is, maar de liefde die ze voelt voor Noah overkomt haar. Noah worstelt met zijn gevoelens, niet zozeer over het kiezen voor de veiligheid van zijn huwelijk, maar meer over de vraag of hij ermee kan leven als hij kiest voor Evi, en zijn gezin dan zoveel verdriet doet. Evi geeft Noah alle tijd om uiteindelijk die stap te zetten naar een leven samen. Hij is degene die uiteindelijk moet beslissen of hij in een huwelijk blijft waarin hij niet gelukkig is, of dat hij het vertrouwde loslaat en voor zichzelf kiest. Totdat Evi uiteindelijk haar dieptepunt bereikt en ze Noah dwingt tot een besluit. In veel boeken lees je over de liefde, maar nooit las ik een boek waarin het draait om een affaire. Een affaire is natuurlijk niet het meest romantische wat je voor ogen hebt, er wordt altijd met grote afkeuring naar gekeken. Maar dan overkomt Evi het. Smoorverliefd worden op een getrouwde man en hij op haar. Dit is haar verhaal.... Het verhaal sprak mij aan in de zin van wat liefde met iemand kan doen. Dit heeft Evi heel mooi beschreven. De liefde, maar ook het verdriet was goed voelbaar. Ook voelde ik boosheid en onbegrip naar Noah. Als ik die man ooit eens tegen kom, dan zwaait er wat!! Evi, bedankt dat ik je verhaal mocht lezen.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 7.5 uit 10


    22-05-2022
    Prachtig en aangrijpend
    Een mooi en meeslepend geschreven boek over een onmogelijke liefde. Prachtig geschreven, je voelt de liefde maar ook de onmacht en de pijn. Een aanrader!

       Leest makkelijk
       Mooi geschreven

    Geplaatst door uit Culemborg , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    05-05-2022
    Aanrader voor minnaressen
    Liefde vanuit een gekrenkt hart beschreven! Voor elke minnaar heel herkenbaar. Het aantrekken en afstoten wordt heel levendig beschreven. Een aanrader voor een ieder in een soortgelijke situatie. Maar dit boek is ook een aanrader om de situatie van een minnaar beter te begrijpen. Vooral mooi om te lezen hoe de liefde en het respect voor de ander (vanuit de schrijfster) het uiteindelijk toch wint van de woede en de pijn.

       Herkenning en erkenning
       Vlot en goed geschreven

    Geplaatst door , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    30-04-2022
    Wauw…. Wàt een goed boek!
    In èèn ruk uitgelezen… dat zegt genoeg. Wat een prachtig en mooi boek.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    13-03-2022
    “Love is a foolish game to play”
    Hoi Evi, dit boek heb ik in een dag helemaal gelezen. De schrijfstijl is prima. ‘Het leest gemakkelijk weg…’ Desalniettemin gierden de emoties mij door de keel omdat ik hetzelfde heb meegemaakt. Het hele beschreven proces is zo herkenbaar en zo mooi en pijnlijk tegelijk. Vooral het ontkennen van wat er geweest is, is zo pijnlijk en onbegrijpelijk. In dit boek is dat erg goed omschreven. Het heeft mij tevens doen beseffen dat er meer slachtoffers zijn van deze ontkenning. Ik ben niet de enige die nog steeds met een zeer onbevredigend gevoel zit… Kortom… dit boek is een aanrader voor iedereen die gekwetst is door het allermooiste wat er op deze wereld is….de Liefde


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    27-01-2022
    Een eerlijk verhaal
    Een geheime affaire – Evi Zonneveld had er één met een getrouwde man. Enige tijd nadat hij een definitieve keuze maakte en haar uit zijn leven bande, schreef Evi dit eerlijke boek, dat deze tijd in retrospectief weerspiegelt. Evi maakt duidelijk hoe de zin voor avontuur en passie in iets anders veranderde: in pijn en woede over uit iemands leven gegumd te worden, alsof de liefde nooit heeft bestaan. Het lezen van dit openhartige verhaal zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Evi beschrijft niet alleen bestaande wonden, ze maakt ook duidelijk dat contact zonder een eerlijke keuze niet kan overleven.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    06-12-2021
    Nooitmisikjeniet
    Lieve Evi, ik wil je laten weten dat ik je boek vrijdag heb gekregen en dat ik hem in 1 adem heb uitgelezen. Wowwww!!! Wat een verhaal! Natuurlijk wist ik er van, maar de enorme diepte en impact kan een buitenstaander zich niet indenken. Wat heb je het goed geschreven! Dit mag niet je laatste boek zijn! Ik ben enorm trots op je! Ik heb er letterlijk om moeten huilen. Wat is het leven soms oneerlijk. Wat mag jij trots op jezelf zijn en wat verdien jij een goeie, lieve man, die honderdduizend procent voor je gaat! Je bent zo sterk en krachtig en dicht bij jezelf. Maar wat ook verdrietig dat je zo’n groot geheim leven moest leiden. Dat je zelfs je verdriet niet aan iedereen kon laten zien. Het zet me ook aan het denken. Hoeveel mensen die ik ken, leven nog meer met een geheim, met groot verdriet of wat dan ook, terwijl ik dat aan de buitenkant niet zie. Dit boek is het waard om door veel mensen gelezen te worden. Ik vraag me nu ook af of je verhuizing hier nog mee te maken heeft. Om ook letterlijk afstand te nemen. Al hoop ik dat dat niet zo is. Ik wens je zoooooooveel geluk toe. Lieve Evi, dankjewel voor je vertrouwen dat ik het boek mocht lezen. Hele dikke knuffel, aafke


    Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    26-10-2021
    Perfect beschreven
    Eindelijk eens heel goed uitgelegd, in detail, hoe zo'n relatie je kapot maakt. Zonder met modder te gooien, respectvol gebleven, bij zichzelf gebleven...dat is al een kunst op zich.

       Goed geschreven. Vlot. Duidelijk.
       Je wil het einde weten

    Geplaatst door uit Belgie , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    30-09-2021
    Deze moet je lezen!
    Een erg goed geschreven verhaal, waarin vooral de kant van de minnares wordt belicht. Vele minnaressen zullen zichzelf hierin herkennen.


    Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    23-08-2021
    Nooit mis ik je niet.
    Prachtig geschreven, aangrijpend boek. Een must voor mensen in dezelfde situatie.


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord

‘Minnares’:
Vrouw waarmee men een amoureuze verhouding heeft; vrouw met wie iemand een intieme, vaak seksuele relatie heeft; vrouw door wie iemand wordt bemind; buitenechtelijke liefdespartner.
Op Google vind ik veel benamingen, voor de positie waarin zoveel vrouwen, zonder dat iemand het weet, zich bevinden. Er wordt vaak met grote afkeuring gekeken naar affaires, en vooral naar de rol die de minnares hierin speelt. Zo keek ik er ook ooit naar.
En toen overkwam het mijzelf. Smoorverliefd werd ik op een getrouwde man. En hij op mij.

En zo begon het verhaal over liefde en lust, over aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten…

Het woord “affaire” vind ik inmiddels enorm afbreuk doen aan de relatie tussen twee mensen die tijdelijk of langdurig van elkaar houden. Twee mensen die hier niet om hebben gevraagd, maar bij wie de liefde te sterk was.

Dit verhaal mag verteld worden. Het is een liefdesverhaal dat nooit vergeten mag worden.

Het is mijn verhaal. Voor alle vrouwen die worstelen met een intense liefde die geheim moet blijven: je bent niet alleen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen