€ 19,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Nooit mis ik je niet
  Nooit mis ik je niet (ePUB)

Nooit mis ik je niet

De onmogelijkheid van echte liefde

Evi Zonneveld • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Smoorverliefd wordt ze op een getrouwde man. En hij op haar. Twee jaar lang moet Evi verborgen blijven en klampt ze zich vast aan mooie woorden, vage beloftes en heel veel liefde. Keer op keer nemen ze afscheid van elkaar. En net zo vaak zoeken ze elkaar weer op, omdat de chemie tussen hen ontembaar is, hun liefde te sterk. Tot het moment komt, dat Evi haar dieptepunt bereikt en ze Noah dwingt tot een besluit. ‘Nooit mis ik je niet’ vertelt het verhaal van liefde en lust, van aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten.

  www.nooitmisikjeniet.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 308
  Uitgeverij : Evi Zonneveld
  ISBN : 9789464068672
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 8 reviews)

  05-05-2022
  Aanrader voor minnaressen
  Liefde vanuit een gekrenkt hart beschreven! Voor elke minnaar heel herkenbaar. Het aantrekken en afstoten wordt heel levendig beschreven. Een aanrader voor een ieder in een soortgelijke situatie. Maar dit boek is ook een aanrader om de situatie van een minnaar beter te begrijpen. Vooral mooi om te lezen hoe de liefde en het respect voor de ander (vanuit de schrijfster) het uiteindelijk toch wint van de woede en de pijn.

     Herkenning en erkenning
     Vlot en goed geschreven

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  30-04-2022
  Wauw…. Wàt een goed boek!
  In èèn ruk uitgelezen… dat zegt genoeg. Wat een prachtig en mooi boek.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  13-03-2022
  “Love is a foolish game to play”
  Hoi Evi, dit boek heb ik in een dag helemaal gelezen. De schrijfstijl is prima. ‘Het leest gemakkelijk weg…’ Desalniettemin gierden de emoties mij door de keel omdat ik hetzelfde heb meegemaakt. Het hele beschreven proces is zo herkenbaar en zo mooi en pijnlijk tegelijk. Vooral het ontkennen van wat er geweest is, is zo pijnlijk en onbegrijpelijk. In dit boek is dat erg goed omschreven. Het heeft mij tevens doen beseffen dat er meer slachtoffers zijn van deze ontkenning. Ik ben niet de enige die nog steeds met een zeer onbevredigend gevoel zit… Kortom… dit boek is een aanrader voor iedereen die gekwetst is door het allermooiste wat er op deze wereld is….de Liefde


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  27-01-2022
  Een eerlijk verhaal
  Een geheime affaire – Evi Zonneveld had er één met een getrouwde man. Enige tijd nadat hij een definitieve keuze maakte en haar uit zijn leven bande, schreef Evi dit eerlijke boek, dat deze tijd in retrospectief weerspiegelt. Evi maakt duidelijk hoe de zin voor avontuur en passie in iets anders veranderde: in pijn en woede over uit iemands leven gegumd te worden, alsof de liefde nooit heeft bestaan. Het lezen van dit openhartige verhaal zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Evi beschrijft niet alleen bestaande wonden, ze maakt ook duidelijk dat contact zonder een eerlijke keuze niet kan overleven.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-12-2021
  Nooitmisikjeniet
  Lieve Evi, ik wil je laten weten dat ik je boek vrijdag heb gekregen en dat ik hem in 1 adem heb uitgelezen. Wowwww!!! Wat een verhaal! Natuurlijk wist ik er van, maar de enorme diepte en impact kan een buitenstaander zich niet indenken. Wat heb je het goed geschreven! Dit mag niet je laatste boek zijn! Ik ben enorm trots op je! Ik heb er letterlijk om moeten huilen. Wat is het leven soms oneerlijk. Wat mag jij trots op jezelf zijn en wat verdien jij een goeie, lieve man, die honderdduizend procent voor je gaat! Je bent zo sterk en krachtig en dicht bij jezelf. Maar wat ook verdrietig dat je zo’n groot geheim leven moest leiden. Dat je zelfs je verdriet niet aan iedereen kon laten zien. Het zet me ook aan het denken. Hoeveel mensen die ik ken, leven nog meer met een geheim, met groot verdriet of wat dan ook, terwijl ik dat aan de buitenkant niet zie. Dit boek is het waard om door veel mensen gelezen te worden. Ik vraag me nu ook af of je verhuizing hier nog mee te maken heeft. Om ook letterlijk afstand te nemen. Al hoop ik dat dat niet zo is. Ik wens je zoooooooveel geluk toe. Lieve Evi, dankjewel voor je vertrouwen dat ik het boek mocht lezen. Hele dikke knuffel, aafke


  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-10-2021
  Perfect beschreven
  Eindelijk eens heel goed uitgelegd, in detail, hoe zo'n relatie je kapot maakt. Zonder met modder te gooien, respectvol gebleven, bij zichzelf gebleven...dat is al een kunst op zich.

     Goed geschreven. Vlot. Duidelijk.
     Je wil het einde weten

  Geplaatst door uit Belgie , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  30-09-2021
  Deze moet je lezen!
  Een erg goed geschreven verhaal, waarin vooral de kant van de minnares wordt belicht. Vele minnaressen zullen zichzelf hierin herkennen.


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  23-08-2021
  Nooit mis ik je niet.
  Prachtig geschreven, aangrijpend boek. Een must voor mensen in dezelfde situatie.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord

‘Minnares’:
Vrouw waarmee men een amoureuze verhouding heeft; vrouw met wie iemand een intieme, vaak seksuele relatie heeft; vrouw door wie iemand wordt bemind; buitenechtelijke liefdespartner.
Op Google vind ik veel benamingen, voor de positie waarin zoveel vrouwen, zonder dat iemand het weet, zich bevinden. Er wordt vaak met grote afkeuring gekeken naar affaires, en vooral naar de rol die de minnares hierin speelt. Zo keek ik er ook ooit naar.
En toen overkwam het mijzelf. Smoorverliefd werd ik op een getrouwde man. En hij op mij.

En zo begon het verhaal over liefde en lust, over aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten…

Het woord “affaire” vind ik inmiddels enorm afbreuk doen aan de relatie tussen twee mensen die tijdelijk of langdurig van elkaar houden. Twee mensen die hier niet om hebben gevraagd, maar bij wie de liefde te sterk was.

Dit verhaal mag verteld worden. Het is een liefdesverhaal dat nooit vergeten mag worden.

Het is mijn verhaal. Voor alle vrouwen die worstelen met een intense liefde die geheim moet blijven: je bent niet alleen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen