€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Nooit mis ik je niet (boek)

Nooit mis ik je niet

De onmogelijkheid van echte liefde

Evi Zonneveld • ebook • epub

 • Samenvatting
  Smoorverliefd wordt ze op een getrouwde man. En hij op haar. Twee jaar lang moet Evi verborgen blijven en klampt ze zich vast aan mooie woorden, vage beloftes en heel veel liefde. Keer op keer nemen ze afscheid van elkaar. En net zo vaak zoeken ze elkaar weer op, omdat de chemie tussen hen ontembaar is, hun liefde te sterk. Tot het moment komt, dat Evi haar dieptepunt bereikt en ze Noah dwingt tot een besluit. ‘Nooit mis ik je niet’ vertelt het verhaal van liefde en lust, van aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten.

  www.nooitmisikjeniet.nl
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Evi Zonneveld
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Evi Zonneveld
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 4 reviews)

  06-12-2021
  Nooitmisikjeniet
  Lieve Evi, ik wil je laten weten dat ik je boek vrijdag heb gekregen en dat ik hem in 1 adem heb uitgelezen. Wowwww!!! Wat een verhaal! Natuurlijk wist ik er van, maar de enorme diepte en impact kan een buitenstaander zich niet indenken. Wat heb je het goed geschreven! Dit mag niet je laatste boek zijn! Ik ben enorm trots op je! Ik heb er letterlijk om moeten huilen. Wat is het leven soms oneerlijk. Wat mag jij trots op jezelf zijn en wat verdien jij een goeie, lieve man, die honderdduizend procent voor je gaat! Je bent zo sterk en krachtig en dicht bij jezelf. Maar wat ook verdrietig dat je zo’n groot geheim leven moest leiden. Dat je zelfs je verdriet niet aan iedereen kon laten zien. Het zet me ook aan het denken. Hoeveel mensen die ik ken, leven nog meer met een geheim, met groot verdriet of wat dan ook, terwijl ik dat aan de buitenkant niet zie. Dit boek is het waard om door veel mensen gelezen te worden. Ik vraag me nu ook af of je verhuizing hier nog mee te maken heeft. Om ook letterlijk afstand te nemen. Al hoop ik dat dat niet zo is. Ik wens je zoooooooveel geluk toe. Lieve Evi, dankjewel voor je vertrouwen dat ik het boek mocht lezen. Hele dikke knuffel, aafke


  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-10-2021
  Perfect beschreven
  Eindelijk eens heel goed uitgelegd, in detail, hoe zo'n relatie je kapot maakt. Zonder met modder te gooien, respectvol gebleven, bij zichzelf gebleven...dat is al een kunst op zich.

     Goed geschreven. Vlot. Duidelijk.
     Je wil het einde weten

  Geplaatst door uit Belgie , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  30-09-2021
  Deze moet je lezen!
  Een erg goed geschreven verhaal, waarin vooral de kant van de minnares wordt belicht. Vele minnaressen zullen zichzelf hierin herkennen.


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  23-08-2021
  Nooit mis ik je niet.
  Prachtig geschreven, aangrijpend boek. Een must voor mensen in dezelfde situatie.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord

‘Minnares’:
Vrouw waarmee men een amoureuze verhouding heeft; vrouw met wie iemand een intieme, vaak seksuele relatie heeft; vrouw door wie iemand wordt bemind; buitenechtelijke liefdespartner.
Op Google vind ik veel benamingen, voor de positie waarin zoveel vrouwen, zonder dat iemand het weet, zich bevinden. Er wordt vaak met grote afkeuring gekeken naar affaires, en vooral naar de rol die de minnares hierin speelt. Zo keek ik er ook ooit naar.
En toen overkwam het mijzelf. Smoorverliefd werd ik op een getrouwde man. En hij op mij.

En zo begon het verhaal over liefde en lust, over aantrekken en afstoten, over vast willen houden, maar toch los moeten laten…

Het woord “affaire” vind ik inmiddels enorm afbreuk doen aan de relatie tussen twee mensen die tijdelijk of langdurig van elkaar houden. Twee mensen die hier niet om hebben gevraagd, maar bij wie de liefde te sterk was.

Dit verhaal mag verteld worden. Het is een liefdesverhaal dat nooit vergeten mag worden.

Het is mijn verhaal. Voor alle vrouwen die worstelen met een intense liefde die geheim moet blijven: je bent niet alleen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen