€ 69,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Parlementaire Geschiedenis van de WHOA

J.G.A. Struycken • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De WHOA is na indiening van het wetsvoorstel ten gevolge van amendementen ingrijpend gewijzigd. De WHOA is daarnaast technisch en laat zich daardoor moeilijk lezen. Deze uitgave zet de parlementaire geschiedenis van de individuele wetsartikelen en hun leden onder elkaar, bij de afzonderlijke artikelen en handige margekopjes.

  De WHOA is na indiening van het wetsvoorstel ten gevolge van amendementen ingrijpend gewijzigd. De WHOA is daarnaast technisch en laat zich daardoor moeilijk lezen. Deze uitgave zet de parlementaire geschiedenis van de individuele wetsartikelen en hun leden onder elkaar, bij de afzonderlijke artikelen en handige margekopjes. Vooral in de eerste fase na invoering van deze nieuwe wetgeving zal niet voor iedereen direct duidelijk zijn wat met sommige bepalingen is beoogd. De duiding die daar in het parlement door de Minister en de relevante leden van de Tweede Kamer aan is gegeven, is dan van groot belang. De margekopjes maken dat de wetgeving beter hanteerbaar wordt en dat de kernbepalingen daarin gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Deze uitgave is bij uitstek geschikt voor alle insolventie- en herstructureringsspecialisten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 216mm
  Aantal pagina's : 100
  Uitgeverij : Boom juridisch
  ISBN : 9789462908697
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  Wijzigingen van Titels I en II van de Faillissementswet Wijzigingen in de Tweede afdeling van Titel IV “Buiten faillissement en surseance van betaling” § 1. Algemene bepalingen § 2. De aanbieding van en stemming over een akkoord § 3. De homologatie van het akkoord § 4. De gevolgen van de homologatie van het akkoord Overige bepalingen
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 69,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen