€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,99

Welkom in Mijn Wereld! - Geboren worden, Leven en Sterven!

Marielle Kroon • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het is belangrijk om de dood niet meer weg te duwen; accepteer de dood en je komt volledig tot leven. En dat is waarvoor we een lichaam hebben ontvangen; om te leven, onvoorwaardelijk te ervaren en te ontdekken wie we werkelijk zijn.

  Geboren worden, Leven en Sterven! is een boek van Mariëlle Kroon (1971) uit de reeks Welkom in Mijn Wereld.
  Mariëlle is geboren met de energie van de nieuwe wereld, met de uitnodiging om natuurlijk deze energie te leven en uit te dragen. Maar dat is nog niet zo makkelijk in de werkelijkheid waarin we leven.

  Tegelijkertijd komt de levensles Liefde, die Mariëlle heeft uit te werken, uitgebreid aan de orde in de relaties die in het boek aan de orde komen.
  Je kunt Liefde niet verliezen; wat in Liefde verbonden is kan nooit gescheiden worden. Maar waarom voelt dat niet altijd zo onderweg?

  De intense verbindingen die Mariëlle, over de scheidslijn van het leven, heeft mogen ervaren, worden duidelijk aan de lezer voorgesteld. Met de liefdevolle boodschap van hoop dat het Leven én de Liefde niet ophouden bij de dood.


  “Dit boek geeft een mooi inzicht over gebeurtenissen rondom de geboorte, het leven en het overwinnen van angst voor de dood.

  Daarbij wordt duidelijk dat we beslist niet alleen zijn maar ook steun en hulp kunnen inroepen vanuit de ongeziene wereld.
  Vooral in de huidige tijd waarin pas geborenen en jonge kinderen zo "open" staan voor de "andere kant" levert dit boek een belangrijke steun aan ouders en
  kinderen om hiermee om te gaan.”

  André Hoogendoorn
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 115
  Uitgeverij : Engel in Praktijk
  ISBN : 9789082969726
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen