€ 8,99


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • 1001 Marathons Hardloopverhalen (boek)

1001 Marathons Hardloopverhalen

droomvlucht in een onwerkelijke werkelijkheid

Ben de sprinter • ebook • epub

 • Samenvatting
  1001 marathons, zijn hardloopverhalen die op humoristische en filosofische manier het hardlopen belichten. De doelstelling van de schrijver om als een "Keniaan" hardlopend aan inkomen te raken, wordt al in het voorwoord duidelijk. Op een zeer verrassende wijze worden later in de bundel de redenen hiervoor uiteengezet.
  In een vlotte en tot de verbeelding sprekende schrijfstijl worden het hardlopen, de ervaringen en bevindingen op een prettige manier in de zeer diverse verhalen beschreven. Het liefst wil je na het lezen van de aanstekelijke verhalen je schoenen aantrekken en dagenlang gaan rennen.
  In alle verhalen komen geloof, hoop en de ontwikkeling van vertrouwen in eigen kunnen, overtuigend tot hun recht. Deze eigenschappen wil de schrijver delen met de lezer en geven glans aan zijn leven. Onmogelijkheden worden omgezet in mogelijkheden en negatieve ervaringen omgebouwd tot een sterke bijdrage aan het bestaan. Doorzetten om je doel te bereiken, is wat de schrijver weet mee te geven.
  Het boek is vanwege de herkenbaarheid in de onderwerpen bij uitstek geschikt voor een breed geïnteresseerd publiek, want het leven zelf is ook een marathon.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ben de sprinter
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 8,99


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen