Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • 50 veranderprincipes (ePUB)

 • 50 veranderprincipes (boek)

50 veranderprincipes

Peter Brouwer • ebook • epub

 • Samenvatting
  Iedereen herkent de frustraties en het cynisme bij weer een nieuw verandertraject, waarbij bestaande verandermethodes niet het gewenste duurzame effect realiseren. En dat terwijl organisaties in de huidige tijd van snelle ontwikkelingen constant moeten veranderen en doorontwikkelen, anders redden ze het niet. Praktische handvatten om je complete organisatie écht te kunnen veranderen Organisaties zijn een samenspel van systeem (structuur, afspraken en regels) en gedrag (acteren en communiceren van mensen), gezamenlijk gericht op de bedoeling van de organisatie. Traditionele verandermethodes falen omdat ze te weinig rekening houden met de gedragskant van verandering. En als ze al ingrijpen op gedrag, dan doen ze dat via een omweg. Dat kan beter, en wel door rechtstreeks op gedrag in te grijpen met interventies die gebaseerd zijn op psychologische gedragsprincipes. Dit boek beschrijft de laatste inzichten in de werking van ons brein en ons gedrag en past die toe in interventies die wél werken. Aanbevelingen 'Janssen en Brouwer bieden met 50 veranderprincipes een mooi overzicht op vele bestaande inzichten rondom veranderen. In korte kernachtige portretjes, voorzien van veel praktische voorbeelden, komen tal van modellen en (psychologische) mechanismen langs. Daarmee is het boek een prettig geschreven snoepwinkel, met aan ons als lezer de vraag welk snoep we uitkiezen en of we bereid zijn er ook echt even op te sabbelen.' - Wouter Hart, auteur Verdraaide organisaties en Anders vasthouden
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Peter Brouwer
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789058754783
  Datum publicatie : 02-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen