Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 11,26


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Altijd een keuze (boek)

Altijd een keuze

Liesbeth van Arendonk • ebook • epub

 • Samenvatting
  Altijd een keuze, had ik dat geweten… Het leven vormt je tot wat je nu bent, toch?! Stel nou dat het leven meer kan zijn, beter kan zijn of gewoon anders kan zijn dan je tot nu toe dacht? Dat er ineens wél uit komt wat erin zit. Dat de dingen die je doet of zegt ineens wel kloppen, waarover je eerst alleen maar twijfels had. Dat gevoel toch een belangrijke raadgever is, wanneer je weet wat emoties werkelijk zijn. Met de inzichten uit de uitgeschreven innerlijke dialoog, ontdekt Liesbeth dat er veel meer uit het leven te halen valt, wanneer je een eenvoudige switch maakt in wat tot nu toe bedekt of vaag is gebleven. Het is zo eenvoudig dat issues, problemen, onmogelijkheden, belemmeringen, etc. terug te voeren zijn in de keuze tussen twee concepten die diep in ons onderbewuste meesturen op hoe we het leven ervaren. De innerlijke dialoog neemt je mee in een subtiele andere zienswijze. Daaruit komt een keuze naar voren, die boven de dualiteit van angst en liefde uitstijgt en daarmee een einde brengt aan tegenstrijdigheid. Laat je meevoeren en ontdek de spelregels voor een prettig leven, in alle facetten ervan en hoe jij die kunt toepassen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Liesbeth van Arendonk
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402185676
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,26


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen