Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Een geheim luik (ePUB)

 • De bevrijding van Biesland (ePUB)

Chanelle's geheim

Nanda Roep • ebook • epub

 • Samenvatting
  Anderen over het werk van Nanda Roep: “Het is ‘herkenbaar’. Sommige dingen herken ik ook wel in mezelf. Dat is wel leuk om zoiets te lezen. Het is ook ‘gevoelig’, vooral als Tanja erachter komt dat Mike vreemdgaat” – verslag havo-scholier, scholieren.com. “Ik vind het een zeer leuk boek, want als ik het boek lees voel ik me meelevend met de problemen die tanja heeft. En als ik het boek een paar keer lees ik vind het een leuk boek en blijf het een mooi boek vinden” – lezersreactie Bol.com, uit Rijnsburg. “Een verhaal over kiezen tussen je vriendinnen en je vriendje. Geschreven door een bekende Nederlandse auteur. Het boek zal door de vlotte leesbaarheid een hoge afzet genieten in de beoogde doelgroep. Vanaf ca. 13 jaar.” – Redactie NBD Biblion “Ik vind het een heel leuk boek. Het is echt een boek voor kinderen in deze tijd. Ik moest het in de Nederlandse les lezen. Normaal vind ik het lezen niet zo leuk, maar toen ik eenmaal in het boek was gedoken, wilde ik niet meer stoppen toen de zoemer ging!! =)” – lezersreactie Bol.com, uit Deurne. “Ik vind het een heel leuk boek. Mijn leerkracht Nederlands raadde me aan dit boek te lezen. Ik zou dit boek zo nog eens kunnen lezen, het liefst vandaag nog. Als ik een punt moest geven voor dit boek dan had ik het een 9 gegeven.” – lezersreactie Bol.com, uit Breda. “Ondanks de verwijdering blijft ze haar oude vriendin trouw. Korte hoofdstukken met veel dialoog, duidelijke druk. Stigmatiserende en clichématige beschrijving van de milieus. Geschikt voor kinderen die zich vanwege afwijkende schoolkeuze aan hun milieu willen "ontworstelen". Vanaf ca. 12 jaar.” – Redactie NBD Biblion Het boek zal door de vlotte leesbaarheid een hoge afzet genieten in de beoogde doelgroep. Vanaf ca. 13 jaar. – Redactie “Herkenbaar, de hoofdpersoon is een meisje dat bijna even oud is als ik en ik kan me wel inleven in de hoofdpersoon. Geloofwaardig, het is realistisch want het is een gewone tiener die dingen mee maakt die een normale tiener ook kan overkomen.” – verslag havo-scholier, scholieren.com. “Ik vind het een héél erg leuk boek, dat komt omdat het voor mijn leeftijd is. Ik kan me in Tanja inleven. Ik wou het boek eigenlijk in 1 keer uitlezen, maar dat is toch niet gelukt. Het is onvoorspelbaar, er gebeurden ineens dingen die ik helemaal niet had verwacht. Het zette me ook aan het denken, omdat Tanja van mijn leeftijd is kan ik me bedenken hoe het zou zijn geweest als die dingen bij mij gebeurde.” – verslag vwo-scholier, scholieren.com

  Op een ochtend komt de schatrijke Chanelle in de bus superhunk Thomas tegen. Ze is meteen in love! Maar als ze hoort dat Thomas uit een arm gezin komt, houdt ze liever geheim dat haar vader de beroemde regisseur Charlie Vincent is. Vooral als Thomas vertelt dat 'ie niets heeft met rijke meiden. Chanelle raakt steeds verder in de knoop met haar leugens en pogingen om arm te lijken. Toch hoopt ze dat het meer tussen hen wordt dan alleen vriendschap... Het wordt steeds moeilijker voor haar om te verbergen wie ze eigenlijk is en om te liegen tegen Thomas. Zal Chanelle de waarheid vertellen?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Nanda Roep
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Nanda, Uitgeverij
  ISBN : 9789083312422
  Datum publicatie : 02-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen