Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 36,24


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Meer van deze auteur


 • ITIL® 4 Foundation Courseware - Español (boek)

 • ITIL 4 Foundation Matériel de Cours - Française (PDF)

ITIL® 4 Foundation Courseware - Nederlands

Van Haren Learning Solutions a.o. • ebook • epub

 • Samenvatting
  Naast de ITIL® 4 Foundation Courseware - Nederlands (978 940 180 460 8) raden wij u aan om de overweging te maken de volgende publicatie aan te schaffen: ITIL®4 - Pocket Guide (ISBN: 978 940 180 442 4). ITIL®4 - Pocket Guide sluit aan op ITIL® 4 Foundation Courseware - Nederlands. Deze cursus is ontwikkeld om uw ITIL® 4 basisvaardigheid te ontwikkelen waardoor u een nieuwe kijk krijgt op IT Service Management through a Service Value System (SVS). ITIL® 4 leert u wat het betekent om een toevoeging te leveren aan de bedrijfswaarde evenals modellen zoals Lean IT, Agile en DevOps. De cursus is bedoelt voor ieder die werkt in de IT service branche of (meer) kennis nodig heeft van IT Service Management. Kandidaten van deze cursus moeten binnen 60 minuten 40 vragen beantwoorden. Deze vragen zijn multiple choice en het gebruik van het boek tijdens het examen is niet is toegestaan. Bij een score van 65% heeft u het examen behaald en krijgt u het certificaat. U kunt uw examinering starten nadat u de cursus heeft afgerond. De examinering kunt waar en wanneer u maar wilt starten. Het examen wordt online gemaakt met onder andere het gebruik van een webcam. Kandidaten die deze cursus willen volgen wordt geadviseerd om een basiskennis te hebben van IT en kennis van het eigen bedrijf. U gaat tijdens de ITIL® 4 cursus: * Inzicht verkrijgen in de sleutelbegrippen van Service Management * Inzicht verkrijgen hoe ITIL u kan helpen Service Management te implementeren in uw bedrijf * Inzicht verkrijgen van de 4 Service Management dimensies * Inzicht verkrijgen van het doel en de componenten van het ITIL Service Value System * Inzicht verkrijgen van Service Value Chain activiteiten en hoe deze aan elkaar relateren * Inzicht verkrijgen van het doel en de kernbegrippen van 25 ITIL praktijkvormen
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Van Haren Learning Solutions a.o.
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Adobe DRM   Informatie 
  Uitgeverij : Van Haren Publishing
  ISBN : 9789401804622
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 36,24


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen