€ 9,99


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • DE AANLEIDING (boek)

DE AANLEIDING

André Louis Sjouerman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Tijdens een feestelijke prijsuitreiking ontdekt Tara dat de winnaar haar vroegere verkrachter is. Ze is het misbruik nooit te boven gekomen omdat het dramatische gevolgen had. Na jaren besluit Tara alsnog aangifte te doen. De politie neemt haar niet serieus maar gelukkig wordt Tara gesteund door een grote groep vrouwen die als jong meisje hetzelfde is overkomen. Ze werden verleid mee te doen aan een promogroep waarbij ze allerlei leuke reisjes maakten en dure cadeaus kregen en als tegenprestatie mannen ter wille moesten zijn.
  Dit bijzonder spannende boek laat de slachtoffers van #metoo aan het woord, waarom ze pas na jaren aangifte durven te doen en wat de reacties daarop zijn. Maar ook de vanzelfsprekendheid waarmee mannen, vaak als beloning, jonge meisjes misbruikten en nog steeds misbruiken. Het verhaal is heel actueel en een echte aanrader voor iedereen die iets wil leren van grensoverschrijdend gedrag.

  (Marian Verstappen-Naus recensent: nbd biblion)

  Lezers reviews :

  In 1 keer uitgelezen!
  De Aanleiding is een verhaal met een onverwachte twist. Het leest makkelijk en het thema is zeer actueel. Het geeft een idee waarom mensen soms pas na lange tijd op zoek gaan naar gerechtigheid. Fijn geschreven, goed verhaal.
  (S.A.)

  Het boek pakt je beet op een heel actueel onderwerp. En dan laat het je niet meer los. De personages worden met diepgang beschreven, diverse perspectieven worden geboden. Elk mens heeft een verhaal. Het boek leent zich voor een film!
  (Corine Jansen)

  Het boek en het onderwerp raakte mij enorm. Door de gedetailleerde vertelling kun je als lezer het verhaal makkelijk visualiseren. Het leest hierdoor als een film. De band die je opbouwt met Tara en de weg die zij te gaan heeft is heel mooi en aangrijpend verwoord. Ook de liefde tussen moeder en dochter. Het heeft mij echt geraakt!
  (Maria de Bruyn)

  De motivatie om dit boek te schrijven is zonder meer enorm te waarderen . Velen denken dat de me too affaire over man vrouw gaat . Bij mijn generatie en vakgenoten ging het veelal om man -man intimidatie. Niet alleen de Film , T.V. , en reclame hadden met veel homofiele machtshebbers te maken maar ook de Toneelwereld.
  (anoniem)

  Een heel actueel onderwerp op een prettige manier geschreven in een schrijfstijl die pakt, zodat je door wilt lezen en het spannend van het begin tot het hilarische einde. Geweldig!
  (Hellen van IJzerloo)
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : André Louis Sjouerman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Tijn Marcus
  ISBN : 9789464435627
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  29-01-2022
  heftig verhaal
  Hehee Andre, Ik heb jouw boek (uitgebreide outline voor een tv-serie

     Leest als een tv serie
     boeiend verhaal

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  12-01-2022
  In 1 keer uitgelezen!
  De Aanleiding is een verhaal met een onverwachte twist. Het leest makkelijk en het thema is zeer actueel. Het geeft een idee waarom mensen soms pas na lange tijd op zoek gaan naar gerechtigheid. Fijn geschreven, goed verhaal.

     Fijn lettertype om te lezen.
     Verhaal is spannend/meeslepend

  Geplaatst door uit Noord Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 9,99


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen