€ 12,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Alleenganger

Eenzaamheid ... een uitdaging!

Jan Verduin • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een reis door en vanuit het innerlijk van de schrijver, met zijn campertje als toneelattribuut.

  De Alleenganger op pad om een al-één-ganger te worden. Tenminste ... dat is de zoektocht. Op een unieke, open, eerlijke en ook bij vlagen hilarische wijze beschrijft deze Alleenganger zijn ervaringen, ontmoetingen, gedachten en inzichten op deze tocht. De sensitieve man ontdekt dat de stilte niet buiten zichzelf gevonden kan worden, maar dat daarvoor een innerlijke reis nodig is. Met andere woorden, de reis heeft een tweeledig karakter: uiterlijk én innerlijk.

  Op een inzichtelijke manier zien wij het spirituele doel en de betekenis van het alleen-zijn. Ook binnen relaties ontkom je er niet aan. Het is een verwijdering van je diepste zelf en je ervaart dan de innerlijke roep om dat te herontdekken. Iedereen – niemand uitgezonderd – wordt op een bepaald moment met deze innerlijke roep geconfronteerd.

  HSP – hooggevoeligheid – waar velen in deze tijd mee te maken hebben, Christusbewustzijn, droombeleving, meditatie en eenheidservaringen komen in dit boek ruim aan bod.

  Ook wordt er een verbinding gelegd met de corona - crisis. De vele mensen die hier rechtstreeks of zijdelings door geraakt worden kunnen in dit boek troost en antwoorden op hun innerlijke vragen vinden.

  In dit veelzijdige boek zullen veel lezers zich herkennen. Het is een boek van deze tijd, met nieuwe en hoopvolle perspectieven voor de mens die naar de zin van het bestaan zoekt nu het materialisme zijn glans verloren heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jan Verduin
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : deverwanten.nl
  ISBN : 9789090337463
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,8 uit 9 reviews)

  21-03-2021
  Alleen ganger
  Een prachtig boek ,voor mij heel veel herkenning


  Geplaatst door uit Surhuisterveen Friesland , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  26-02-2021
  Prima titel
  Een aanrader om te lezen.Veel herkenning in gevonden t.a.v mijn gevoeligheid.Prettig geschreven. uitnodigend om eigen diepere gevoelens te onderzoeken of ineens te herkennen.


  Geplaatst door uit HARDENBERG , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  16-01-2021
  Herkenning
  Het boek is een verademing. Met humor beschrijft Jan Verduin zijn reiservaringen en neemt hij je mee naar diverse locaties voornamelijk in Nederland. Daar waar een reisgids meestal bij de uiterlijke beschrijving blijft staan neemt Jan Verduin je mee in zijn beleving en worsteling met zichzelf en zijn medemens. Ik heb het boek met veel plezier gelezen, het zet aan tot nadenken en het kan je blik op de wereld veranderen.

     Diepgang met humor

  Geplaatst door uit Haren , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  24-11-2020
  Zalfje voor de ziel
  Alleen al de foto op de voorkant trok direct mijn aandacht. Dat busje. Bij die hoge bomen. Volmaakt passend bij de titel “De alleenganger” en de inhoud, ”uitdagende eenzaamheid.” Ik heb dit innerlijke reisverslag in mijn eigen busje in prettige alleenzaamheid opgezogen als een spons, want o, o, o, wat komen al die situaties me bekend voor. Een feest van herkenning! Ik heb mee-gereden, mee-geleden, mee-gehuild, mee-geklaagd, mee-geërgerd, mee-genoten, maar ook schaterend gelachen om situaties die mij - beelddenker - als film aan mijn innerlijk oog voorbij trokken, kijkend in de spiegel van zelfspot. Voor hoog gevoeligen, de zogenaamde HSP-ers, is dit reisverslag een zalfje voor gekwelde zielen, die in de extreem gecompliceerd geworden wereld hongeren naar begrip, naar eenvoud, naar liefde, naar zachtheid, naar vriendelijkheid. Om zo’n wereld te scheppen raakte het volgende citaat mij in het hart: “Doe jij wat jou gelukkig maakt, dan doe ik dat op mijn beurt ook, maar wel belangstellend en ondersteunend naar elkaar toe.” Laten we dat doen.

     Lekker leesvoer.
     Leerzaam. Vooral HSP-ers.

  Geplaatst door uit Volendam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  16-11-2020
  Een kleine queeste
  Oprecht en gedeeltelijk doorwrocht werk waarin een kritisch en gevoelig mens leert met zichzelf en zijn medemens te leven.

     Lekker leesbaar
     Pakkend en diepgaand
     christus bewustzijn
     Soms wat rommelig geschreven

  Geplaatst door uit Noord Brabant , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-11-2020
  (H) erkenning
  Een voor mij, hsp-er, een heel fijn boek, soms ernstig, soms grappig maar altijd herkenbaar, goed en duidelijk verwoord.

     Duidelijk, helder, met humir
     Lekker dik boek

  Geplaatst door uit Zwolle , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-11-2020
  (H) erkenning
  Een voor mij, hsp-er, een heel fijn boek, soms ernstig, soms grappig maar altijd herkenbaar, goed en duidelijk verwoord.

     Duidelijk, helder, met humir
     Lekker dik boek

  Geplaatst door uit Zwolle , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-11-2020
  Herkenbaar
  Als reiziger met een busje en verbonden met antroposofie was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Diepgang en humor is een vaak lastig te vinden combinatie. Antroposofie en humor eveneens. Het is de schrijver gelukt deze te combineren zonder aan diepgang in te boeten. Geeft nieuwe inzichten evenals herkenbare ervaringen. Fijn boek, ik lees het met veel plezier en heb het gelukkig nog niet uit. Met dank, Anton Klein


  Geplaatst door uit Haren (GN) , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  30-10-2020
  Alleenganger
  Een boek passende in deze tijd met plezier gelezen, een aanrader.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 12,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen