Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 14,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De leugens die ons binden (boek)

 • De erecode (boek)

De leugens die ons binden

Kwame Anthony Appiah • ebook • epub

 • Samenvatting
  Appiah stelt dat we onszelf niet moeten reduceren tot een enkel hokje. We zijn méér dan man, vrouw, wit, zwart, lesbisch of hetero. Door ons op dat hokjesdenken te focussen polariseert de samenleving en verzanden we in een verlammende impasse. Appiah schetst een helder beeld van de grootse mythes die ons denken bepalen – de mythe van het eurocentrisme, de betekenis die we toekennen aan onze huidskleur, de ontstaansgeschiedenis van de christelijke cultuur. Met illustratieve anekdotes vertelt hij over de leugens die ons verbinden én verdelen. Appiah diagnosticeert de kwalen die voortkomen uit het identiteitspolitieke denken en geeft waardevolle richtlijnen om daaraan te ontsnappen, zodat we completere mensen kunnen zijn. Kwame Anthony Appiah is verbonden aan de universiteit van New York als professor filosofie. In de academische wereld staat hij al jaren bekend als een ster aan het firmament, maar met zijn boek Kosmopolitisme brak hij internationaal door bij het grote publiek. Hij is de zoon van een kinderboekenauteur en politicus, de neef van een Ghanese koning, en kleinzoon van een British Chancellor of the Exchequer. Hij groeide op in Ghana en het Verenigd Koninkrijk, en weet dus maar al te goed waarover hij spreekt wanneer hij het over identiteit heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Kwame Anthony Appiah
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Pluim
  ISBN : 9789492928719
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen