Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Kleine gids voor het einde van de wereld (ePUB)

 • Kleine gids voor het einde van de wereld (boek)

De tweede

Lynn Berger • ebook • epub

 • Samenvatting
  ‘Ik zou het elke moeder of vader die een tweede (of derde of vierde) verwacht cadeau doen.’ Nina Pierson ‘Lynn Berger bewijst maar weer eens dat ze de hardste denker over de zachtste onderwerpen is.’ Marja Pruis ‘Een origineel en verrassend boek dat ontroert zonder sentimenteel te zijn.’ Niña Weijers Eerste kinderen zijn bazig, tweede rebels. Enig kinderen zijn zielig, twee kinderen krijgen is juist gezond. Iedereen heeft ideeën over ouders, kinderen en gezinnen, maar hoe zit het echt? Die vraag stelt Lynn Berger zich als ze voor de tweede keer in verwachting is. Over het eerste kind zijn boekenkasten volgeschreven, ontdekt ze al snel, maar over de tweede gaat het zelden. En dat terwijl de meeste ouders twee of meer kinderen krijgen. Hoe is het om een kind te krijgen wanneer je er al een hebt? Wanneer je kind een broertje of zusje krijgt, wat krijgt het dan? En wat betekent het om de tweede te zijn in een wereld die draait om de primeur? De tweede is een onmisbaar boek voor iedereen die een tweede krijgt, een tweede is of er eentje kent.

  'Ik zou het elke moeder of vader die een tweede (of derde of vierde) verwacht cadeau doen.' Nina Pierson 'Lynn Berger bewijst maar weer eens dat ze de hardste denker over de zachtste onderwerpen is.' Marja Pruis 'Een origineel en verrassend boek dat ontroert zonder sentimenteel te zijn.' Niña Weijers Eerste kinderen zijn bazig, tweede rebels. Enig kinderen zijn zielig, twee kinderen krijgen is juist gezond. Iedereen heeft ideeën over ouders, kinderen en gezinnen, maar hoe zit het echt? Die vraag stelt Lynn Berger zich als ze voor de tweede keer in verwachting is. Over het eerste kind zijn boekenkasten volgeschreven, ontdekt ze al snel, maar over de tweede gaat het zelden. En dat terwijl de meeste ouders twee of meer kinderen krijgen. Hoe is het om een kind te krijgen wanneer je er al een hebt? Wanneer je kind een broertje of zusje krijgt, wat krijgt het dan? En wat betekent het om de tweede te zijn in een wereld die draait om de primeur? De tweede is een onmisbaar boek voor iedereen die een tweede krijgt, een tweede is of er eentje kent. Lynn Berger (1984) schrijft over zorgzaamheid voor De Correspondent. Eerder verscheen haar werk in Vrij Nederland, nrc.next en de Volkskrant. De vertaling van De tweede werd enthousiast onthaald in Engeland en de Verenigde Staten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Lynn Berger
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : De Correspondent
  ISBN : 9789493254053
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen