Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 6,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Een engel op je pad (ePUB)

 • Een engel op je pad (boek)

Decade desastreus 2017-2027

Adrie Streefland • ebook • epub

 • Samenvatting
  Alle grote culturen kennen een begin; een opbloei-periode; en een verval, dat zeer tragisch kan zijn. We zien dit o. m. in de herontdekte ruïnes van o.a. Angor-Vat; Chichen-Itza; Machu-Picchu; Borobudur; etc. Deze "Lost-Worlds" lijken op de ene op de andere dag verlaten te zijn; en de bevolking lijkt teruggekeerd naar het primitief bestaan in het oerwoud. Vaak hebben zij hun Habitat zoveel schade toegebracht dat het klimaat ging tegenwerken; of waren zij zo pervers geworden dat ze aas werden voor andere, opkomende Culturen. Helaas voor De-Westerse-Cultuur nadert dit verval met rasse schreden. Vanaf 17 aug. '17 tot 27 feb. '27 vindt DECADE-DESASTREUS plaats; waarin Het-Westen middels Rampen-Ziektes-Geweld zal teruggezet worden naar De-Staat-Der-Ontoegankelijke-Wildernis; wegens de terugkeer naar het Hedonisme. Deze terugkeer naar de Wildernis werd mij reeds 40-50 jaar geleden reeds geopenbaard; middels 8 Engel-Ontmoetingen en 3 grote Visioenen. Alleen als Het-Westen de wapenfabrieken ombouwt tot de productie van Solar-Ontziltings-Installaties, en die plaatst op de stranden der Arme-Landen; (om-niet); zodat het eenieder WÉL gaat; is er ontkoming aan het DOEM-SCENARIO.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Adrie Streefland
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402122640
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen