Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 2,69


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Denk praktisch!

Darius Foroux • ebook • epub

 • Samenvatting
  Ik mag je weliswaar niet kennen, maar toch weet ik iets over jou. Ik durf te wedden dat je CONSTANT vast zit in je eigen hoofd. Je kent het wel; denken, stressen, flippen etc. Je mag dit noemen wat je maar wilt – ik noem het “verloren in je eigen gedachten.” En waarom? 99% van onze gedachten zijn namelijk nutteloos. William James, eens prominent psycholoog in Amerika, en een van grondleggers van de filosofische stroming Pragmatisme, zei het al: "A great many people think they are thinking when they are merely rearranging their prejudices." Het Pragmatisme ziet het brein als gereedschap dat in je voordeel werkt; je hoort niet belemmert te worden door je brein. In tegenstelling tot wat velen geloven kan je CONTROLE over je geest krijgen met genoeg oefening. Ik heb het zelf gedaan. En in Denk Praktisch! deel ik exact hoe ik dit heb bereikt. Het is geschreven op een vlotte manier en je kunt het meteen gebruiken om je denkwijze te verbeteren. Bovendien schreef ik dit compacte boek op een manier zodat je het meer dan één keer kan lezen. En ik hoop dat dit boek als een anker voor je kan zijn, waarnaar je in de moeilijkere periodes grijpt. Verander je gedachten, verander je leven.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Darius Foroux
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402191370
  Datum publicatie : 06-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 2,69


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen