€ 9,99


PRINT boek

  € 15,00

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Doe het zelf gezond (boek)

Doe het zelf gezond

Tom Wiggers • ebook • epub

  • Samenvatting
    In dit boek worden alle elementen van een gezonde leefstijl besproken: van een gezond lichaamsgewicht tot gezonde slaapgewoonten en van een gezonde zwangerschap tot gezond ouder worden. Alle elementen zijn beknopt en begrijpelijk beschreven en wetenschappelijk onderbouwd. Door deze opbouw kan er ook altijd gemakkelijk iets worden opgezocht. Bovendien worden handvatten gegeven voor het toepassen van gezonde veranderingen in uw leven, zodat u direct aan de slag kunt! Dit boek geeft hiermee inzicht in het totaalplaatje van een gezonde leefstijl, gebaseerd op wetenschappelijke literatuur. Hiermee gaat het voorbij aan hypes, die vaak verwarring scheppen. Doe-het-zelf gezond geeft op een heldere manier juist duidelijkheid, structuur en houvast, zodat ook u de weg naar een gezonde en bewuste leefstijl in kunt slaan. Hier zult u veel plezier aan beleven!

    Tom Wiggers (1987) is arts en atleet. De gezonde en bewuste leefstijl die hem als topsporter tot de snelste Nederlandse hardloper over 5 km en 10 km van 2014 maakte, wil hij graag overbrengen op een groot publiek. Wiggers gelooft dat voorkomen beter is dan genezen en dat ‘gezond leven’ een centralere rol in de samenleving en de gezondheidszorg moet krijgen. Met dit boek neemt hij dit initiatief en hiermee hoopt hij vele anderen te inspireren.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Tom Wiggers
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Wiggers Health
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 03-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,99


PRINT boek

  € 15,00

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen