€ 9,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Droomoord (boek)

Droomoord

Mysterie met verrassende kijk op het klimaatprobleem

J.P.F. Lamal • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een jonge vrouw wordt getroffen door een mysterieus ongeluk. Hierbij loopt ze een zware hersenschudding op, vertoont haar geheugen “zwarte gaten” en heeft ze onverklaarbare dromen. Werkelijkheid en droom lijken steeds meer met elkaar verweven te raken.
  Lukt het haar om het mysterie van de tegengestelde werelden tussen werkelijkheid en droom te ontrafelen?
  En welke rol spelen de beste 785 wetenschappers van de hele wereld, het klimaatprobleem, de CO2 uitstoot en een virus hierin? Een ontluikende liefde kan wel eens tot de oplossing leiden.

  J.P.F. Lamal is de pseudoniem van de debuterende schrijver.
  Dit boek, geschreven tijdens een revalidatie na een hersenbloeding, is een spannende zoektocht naar de waarheid en geeft een verrassende kijk op een mogelijke oplossing van het klimaatprobleem.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : J.P.F. Lamal
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : J.P.F. Lamal
  ISBN : 9789464061918
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,1 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  27-07-2020
  Fascinating
  Vanaf het allereerst moment pakt het verhaal je en wordt je als het ware het verhaal ingezogen. Door zowel de insteek van het verhaal als de manier van vertellen wordt het als het ware één met jezelf alsof je er zelf bij bent en tussen de personages wandelt mede doordat de personages zo levensecht worden weergegeven tot in de kleinste details en daardoor zo herkenbaar zijn. Zeker in het licht gezien van de klimaatproblemen is dit eigenlijk een fantastisch alternatief waarbij de mensheid een spiegel krijgt voorgehouden en waarbij het beste in de mens uiteindelijk overwint. Misschien moeten we niet wachten tot 2038 om e.e.a. in gang te zetten. Los van de klimaatproblematiek vindt ik de inkijk in het functioneren in het menselijk brein fascinerend en hoopvol dat wij eigenlijk uit ons zelf best wel weten wat prettig/wenselijk is en niet prettig/wenselijk. Alleen durven wij dat vaak niet uit te spreken. De schrijver heeft dit op een wonderbaarlijke manier onder woorden (kunnen) brengen. Ook vindt ik het stroomschema, de gecodeerde opdrachten in het brein niet alleen meesterlijk gevonden maar ook fantastisch uitgewerkt. Als laatste, de balans tussen droomoord, erotiek en werkelijkheid is zo subtiel gekozen dat je als lezer jezelf een aantal erop betrapt en jezelf de vraag stelt welke van de werelden echt is en welke niet.

     Zit direct in het verhaal
     Geen

  Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  27-07-2020
  VERRASSEND
  Verrassend is dit boek zeker! Ik moest wel mijn aandacht erbij houden en geregeld teruglezen hoe het ook weer zat. Het lijkt een combinatie van science fiction en wensdenken, om hedendaagse problemen opgelost te krijgen. Een prestatie om zo'n boek te schrijven tijdens een revalidatieperiode.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  27-07-2020
  Droomoord
  Ik heb het boek gelezen en het heeft een verrassende oplossing, je kunt er in blijven lezen


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 6.5 uit 10


  26-07-2020
  Intrigerend
  Leest vlot omdat hoofdstukken kort zijn. Nieuwsgierig naar het hoe of wat blijf je lezen Steekt knap in elkaar Aktueel ook Soms wat lamgdradig


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 9,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen