€ 9,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • En toen werd het zomer (ePUB)

 • En toen werd ik GROOT (ePUB)

En toen werd alles BETER

Cindy De Sterck • ebook • epub

 • Samenvatting
  Tessa heeft het niet gemakkelijk. Ze woont samen met haar mama in een klein huisje. Door het vertrek van haar vader en het drankprobleem van haar moeder leeft het meisje in armoede. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ze ook nog eens gepest op school. Maar dan komt er een nieuwe jongen in de klas die een groot geheim met zich meedraagt en leert ze de plaatselijke frituuruitbater kennen. Samen met deze twee mannen en een guitige kleuter probeert het meisje een beter leven op te bouwen.

  Zal het haar lukken?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Cindy De Sterck
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Cindy De Sterck
  ISBN : 9789083178806
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het was een koude winterochtend. De wind blies tussen de spleten van de dakpannen een griezelig lied. Tessa werd bibberend wakker. Wat was het koud. Ze keek verkleumd door het kleine zolderraampje naar buiten en zag dat de hele straat bedolven was onder een dikke laag sneeuw. Het lijkt net een zacht, wit donsdeken, dacht Tessa. Ze glimlachte bij die gedachte.
Snel trok ze haar kleren aan en op de toppen van haar tenen sloop ze de steile trap af naar beneden. Ze wist perfect waar ze moest stappen om de treden zo weinig mogelijk te laten kraken. Onderaan de trap wachtte ze enkele seconden. Bang voor wat misschien komen zou. Was mama wakker geworden of was het Tessa deze keer gelukt om haar niet te wekken?
Er kwam geen geluid. Opgelucht haalde het meisje adem. Heel langzaam schuifelde ze langs de oude zetel. Ze zag haar moeder liggen. Ze bewoog niet. Alleen haar borstkas ging rustig op en neer. Tessa had haar de vorige avond niet horen thuiskomen. Dat was ze ondertussen al wel gewoon geworden.
Het meisje sloop verder naar de keuken. Vol verwachting deed ze het keukenkastje open. Toen ze zag wat er in de kast lag, maakte haar hart een sprongetje van blijdschap. Ze zag een verfrommelde broodzak liggen met daarin nog twee sneedjes brood, helemaal voor haar alleen. Ze nam de sneedjes heel voorzichtig uit de krakende zak en legde ze op de keukentafel. Vol verwachting keek ze naar de koelkast. Ze droomde van heerlijke sneedjes ham of pikante salami en trok stilletjes de deur open. Een zucht van teleurstelling ontsnapte uit haar mond toen ze alleen maar een sneedje beschimmelde kaas en een halve pot mayonaise zag. Tja, je kan ook niet alles hebben hè, pepte ze zichzelf op. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen