Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 14,97


PRINT boek

  € 17,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Red je relatie (ePUB)

 • Slaap je gezond (ePUB)

Fantastische Orgasmes

Marleen Janssen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Fantastische Orgasmes is hét boek over het vrouwelijke orgasme. Je leest er alles over opwinding, meer genot en meer plezier in bed. Ook het heerlijke vallei-orgasme komt uitgebreid aan bod. Met dit boek zet je de eerste stappen op weg naar deze Rolls Royce onder de orgasmes. 
  Hier gaat het over: Waar begint het  orgasme? En: hoe intensiveer je het? Wat kan ik doen als het hoogtepunt maar uitblijft? Hoe ontstaat een vallei-orgasme en wat gebeurt er dan in je lijf? Wat is de rol van de clitoris? Welke fout moet ik niet maken als ik klaar wil komen? Hoezo kun je het orgasme trainen? Kun je een vallei-orgasme echt beleven in je grote teen? Of in je oorlel? Waarom zou ik Fantastische Orgasmes lezen? Omdat je wilt weten hoe je het orgasme verbetert, verlengt en veel intenser maakt (óók als je moeite hebt met klaarkomen). In Fantastische Orgasmes vertel ik je waar het orgasmes start (nee, niet in de clitoris), wat er met het orgasme gebeurt in de overgang en hoe je direct - met oefeningen - aan de slag gaat. 
  In het boek krijg je antwoord op deze vragen 1. Kun je leren klaarkomen? 2. Het verschil tussen een piekorgasme, een multi-orgasme en een vallei-orgasme 3. Wat de rol is van de bekkenbodem 4. Hoe je snelle, korte hoogtepunten verandert in diepe, lange orgasmes 5. Een lesje over de clitoris en hoe ze werkt 6. De elektrische tandenborstel en het orgasme 7. Wat echt niet mag van Marleen 8. Waarom je - als je moeite hebt met het orgasme - wél vallei-orgasmes kunt beleven 9. Wat er met het orgasme gebeurt als je in de overgang komt 10. Hoe je je orgasme verlengt van 1 minuut naar 47 minuten 11. De eerste stappen op weg naar het vallei-orgasme (direct oefenen)
  Ben je benieuwd naar de geheimen van het vrouwelijke orgasme? En kan je niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan? Bestel dan nu het E-book van Fantastische Orgasmes. Je kunt dan direct beginnen met lezen (en oefenen).
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Marleen Janssen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Marleensboekenvallei.nl
  ISBN : 9789083186917
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,97


PRINT boek

  € 17,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen