Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Finding my Virginity (boek)

 • De virgin-way (boek)

Finding my Virginity

De nieuwe autobiografie

Richard Branson • ebook • epub

 • Samenvatting
  Deze nieuwe autobiografie is intiemer en persoonlijker dan ooit

  Een inkijkje in het leven van Richard Branson: wat maakt hem al vijftig jaar lang de succesvolste ondernemer ter wereld?

  Vijftig jaar geleden begon Sir Richard Branson zijn eerste commerciële bedrijf. In zijn nieuwe autobiografie deelt de oprichter van Virgin Group zijn persoonlijke ervaringen als ’s werelds bekendste en succesvolste ondernemer.

  In Finding my Virginity onthult Branson hoe hij zijn familiebedrijfje liet uitgroeien tot een wereldwijd merk, hoe hij zijn kinderdroom liet uitkomen door gewone burgers de ruimte in te sturen en hoe hij besloot de bedrijfswereld compleet op zijn kop te zetten. Ook krijgen we een persoonlijk inkijkje in wat hem beweegt. Branson combineert zijn huwelijk en het opvoeden van zijn kinderen met zijn werk en toch slaagt hij erin over de hele wereld miljardenbedrijven op te zetten. Dat deze levensstijl de nodige avonturen oplevert, bewijzen behind the scenes-verhalen over ontmoetingen met Bill Gates, Kate Moss en voormalig president Barack Obama.

  Kom alles te weten over hoe Sir Richard Branson de eerste commerciële ruimtevaartmaatschappij ter wereld, Virgin Galactic, opzette en hoe hij het hoofd moest bieden aan de grootste crisis ooit. Nog steeds overtreedt hij alle regels, zoekt hij de grenzen op en reikt hij naar de sterren. Dit is het verhaal achter de man die het allemaal klaarspeelt, steeds maar weer.

  De pers over de boeken van Richard Branson:

  ‘Inspirerend voor iedereen die op een verantwoordelijke, respectvolle manier zijn of haar dromen waar wil maken.’ Susan Smit in Happinez

  ‘Een inspirerend en openhartig inzicht in wat Branson gedurende zijn uitzonderlijke leven geleerd heeft.’ Het Financieele Dagblad

  ‘Bransons lessen bieden volop inspiratie om nieuwe uitdagingen aan te gaan in het dagelijks leven.’ Noordhollands Dagblad

  ‘Verplichte kost.’ FHM

  ‘Zakelijk goeroe Richard Branson geeft les in het leven en inspirerende tips.’ Metro
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Richard Branson
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boekerij
  ISBN : 9789402310221
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen