Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Meer van deze auteur


 • Gebroken geheugen (boek)

Gebroken geheugen

Jos Weijmer • ebook • epub

 • Samenvatting
  Aanvankelijk negeer ik de uitleg, want de mensen die het ons vertellen zijn gestoord, net als de wereld om ons heen. Maar ik kan geen andere verklaring vinden. Zijn we dan echt dood? Ik bedoel, er is hier verdomme niets! We zitten gevangen in een bizar stadje, waar de huizen leegstaan en het altijd donker is. En dan heb ik het nog niet eens over de dingen die ik heb gezien... Die zijn vreselijk... Nog erger dan de last die mijn ziel toch al moet torsen... * * * Nadat Tim Hall is vrijgelaten uit de gevangenis, besluit hij na jaren zijn vader weer op te zoeken, maar het bezoek loopt niet goed af. Wanneer Tim een vlucht terug naar huis pakt, zit hij nog meer dan anders vol met woede en verdriet. Toch valt hij in een rusteloze slaap. Als hij wakker wordt merkt hij dat het vliegtuig aan de grond staat. Alle lichten zijn uit, buiten is het donker en het toestel is, op een negenjarig meisje na, compleet verlaten. Het meest bizarre is echter dat hij gevangen lijkt te zitten in een ander, blank lichaam. Als hij samen met het meisje uiteindelijk in een vrijwel verlaten en donker stadje terecht komt wordt hen verteld dat dit het Hiernaarmaals is en dat ze dood zijn. Is dat zo? Is alles wat gebeurt, een straf voor de zonden uit zijn verleden? Is dit een surrealistisch vagevuur... of een duivels plan? Niets gebeurt echter zonder reden op deze plaats, en als Tim erachter komt waarom dat zo is, kan dat hem waanzinnig maken... * * * "Bizar, pakkend en origineel"
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jos Weijmer
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Zilverspoor
  ISBN : 9789463082969
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen