Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Goed Eten

goed eten doe je zo

Wouter Jansen & Arjen Horstman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Goed eten doe je zo.
  Meer energie? Gezonder eten? Geen honger? Langer leven en meer tijd over houden?
  Wat je reden ook is, dit boek helpt je verder.
  Om verrassingen te voorkomen: dit boek bevat geen nieuws, de gebruikte kennis komt uit andere bronnen. Het gaat om de combinatie van ingrediënten en gewoonten die voor een grondige verandering zorgen in het dagelijks gebruik. Deze kennis willen we graag delen en verbeteren.
  Lees smakelijk!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Wouter Jansen & Arjen Horstman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2015
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord
  1 De aanleiding: De zoektocht
  2 De voordelen
  3 Ook voor de gewone man
  4 Het voedingsplan
  5 Het recept
  6 De verbetering
  7 Je nieuwe broodje kaas
  Nawoord
  Bronnen
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  05-01-2016
  Goed Eten
  Het boek Goed Eten besteld omdat ik zelf dagelijks de mix eet. Was nieuwsgierig naar meer informatie over de voedingsmix en de samenstelling ervan. Het boek geeft veel informatie over de producten die gebruikt worden en waarom hiervoor gekozen is. Daarnaast worden de gezondheidsvoordelen en voedingswaarden van de gebruikte producten besproken. Het ontstaan en het effect van de mix worden door de schrijvers duidelijk weergegeven. Het boek leest makkelijk door de opbouw van het boek en de schrijfstijl van de beide schrijvers. Duidelijk boek dat inzicht verschaft in het ontstaan en de kracht van de voedingsmix. Het motiveert om de mix uit te gebruiken.

     Leest makkelijk door opbouw boek
     Er worden ervaringen gedeeld
     Geen voedingswaarde van hele mix

  Geplaatst door uit Enschede , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Bedankt dat u van plan bent ons boek te gaan lezen. Wij (Arjen Horstman en Wouter Jansen) hebben dit boek geschreven om u een achtergrond te geven bij de goed-eten-mix. We denken dat we die achtergrond duidelijk op hebben kunnen schrijven, omdat we het verhaal al vele malen hebben verteld aan familie, (sport)vrienden en collega’s. Dit verhaal is daarom niet meer dan een schriftelijke vorm van de uitleg die we mondeling eerder gaven.
Wij noemen onszelf geen schrijvers, dat zou teveel eer zijn. De verwoording van onze kennis in geschreven tekst had een kritische blik nodig. Daarvoor hebben wij ons gewend tot een sterke analyticus met gevoel voor taal. Wij zijn Jan Willem Beusink dankbaar voor zijn adviezen, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. De kwaliteit van dit boek is mede door hem verbeterd.
Wij noemen onszelf zeker geen voedingsdeskundigen. Je kan ons zien als twee mannen die de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan in onze zoektocht naar goede voeding. Deze zoektocht heeft geleid tot een voedingsmix. Vervolgens hebben wij proefondervindelijk vastgesteld wat de effecten daarvan zijn. Die effecten zullen in dit boek worden behandeld.
Het gaat om reeds bestaande kennis. Kennis die wij op hebben gedaan uit boeken en van internet. Wij presenteren niets nieuws op dat gebied. Sterker nog, veel informatie was al sinds grootmoederstijd beschikbaar. Hooguit zijn we die kennis wat vergeten in de hedendaagse maatschappij.
In dit boek delen we deze kennis en doen we uit de doeken hoe deze tot een voedingsmix heeft geleid. Het is de toepassing van die reeds bestaande kennis in een voedingsmix die gezond, praktisch en betaalbaar is.
Aan jou is de mogelijkheid om deze voedingsmix ook eens te gaan proberen en voor jezelf vast te stellen of je dit “nieuwe broodje kaas” een kans wilt geven.
Wij wensen jou veel leesplezier en alvast lees smakelijk, Arjen Horstman en Wouter Jansen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen