Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 19,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Grip op personeelsverloop (boek)

Grip op personeelsverloop

Hijmen Vos • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het behouden van talent is van levensbelang voor elke organisatie. Kies daarom voor een gestructureerd exit-beleid waarmee je het vertrek van talentvolle medewerkers kunt voorkomen. Elke organisatie heeft te maken met ongewenst vertrek van medewerkers. Je kunt dit verloop echter beperken als je weet waarom talentvolle medewerkers vertrekken. Dit is mogelijk met een gestructureerd exitinformatiebeleid met goede exitgesprekken. Zo kun je ontdekken wat er beter kan en maatregelen nemen om je te ontwikkelen tot een aantrekkelijke werkgever. In dit boek worden alle facetten van (ongewenst) personeelsverloop beschreven. Wat zijn de kosten van verloop, welke signalen wijzen op toekomstig verloop en welke redenen hebben medewerkers om te vertrekken? Met de adviezen en tools in dit boek heb je alles in handen om het beleid te ontwikkelen waarmee je het ongewenste verloop in je organisatie tot een minimum kunt beperken. Ga vandaag nog aan de slag met het vijfstappenplan om talent te ontwikkelen en te behouden.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hijmen Vos
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Haystack, Uitgeverij
  ISBN : 9789461264367
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen