Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 10,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Hemels

Marietta Davis • ebook • epub

 • Samenvatting
  Is er leven na de dood? Wat gebeurt er met baby's en kinderen die sterven? Is er een hemel? Hoe ziet die er dan uit? Hoe kom ik daar? En heeft mijn leven hier invloed op mijn bestaan daar? Hemels zet je stil bij deze uiterst belangrijke levensvragen. Marietta Davis neemt je mee op haar reis voorbij de dood. Het boek van deze jonge vrouw werd anderhalve eeuw geleden een bestseller en is opnieuw vertaald door Willem de Vink. Hij vertelt: 'Hemels is een aangrijpend boek. Ik ben erdoor bewuster over leven en dood na gaan denken. Het lezen heeft me troost, inzicht en hoop gegeven. Mijn leven zal er alleen maar beter op worden. Geen crisis en zelfs de dood kan me die hoop ontnemen, omdat ik weet hoe waardevol ik ben. Daar heeft dit boek mij de ogen voor geopend.'

  'Kan iemand me helpen?' probeerde ik nog een keer. Het was de meest wanhopige vraag die ik ooit gesteld had. Op dat moment zag ik een schijnsel naderen, als een ster die steeds helderder tevoorschijn kwam. Het leek een brandende edelsteen die in zijn vaart een spoor van licht naliet. Terwijl het schijnsel dichterbij kwam, zag ik er steeds meer een gestalte in. Die had de gedaante van een vrouw. Haar gloed verlichtte de omgeving. Het was het mooiste en liefelijkste wezen dat ik ooit gezien had. Dat moest een engel zijn! Ik werd onweerstaanbaar door haar aangetrokken en bewoog voorzichtig in haar richting. Onwillekeurig kwam ik tot rust. Ik voelde me lichter worden en opende mijn hart voor de bron van die stralende gloed. 'Ik word de Engel van Vrede genoemd,' zei ze. 'Ik ben gestuurd om je te dienen. Ik ben je gids. Ik mag je laten zien wat er met mensen gebeurt als ze de wereld verlaten.' Dit is bijzonder boek. Het beschrijft de adembenemende reis die Marietta Davis door de hemelsferen maakte. Wat deze jonge vrouw daar ziet en hoort geeft haar kostbare inzichten in de vragen waar ze op aarde mee worstelde. Is er leven na de dood? Wat gebeurt er met jong gestorven baby's? Bestaan er wezens die wij nu niet kunnen zien? Heeft ons leven op aarde effect op een leven hierna? En waarom bestaan we eigenlijk? Laat je meenemen in het aangrijpende en ontroerende visioen van Marietta Davis. Haar verslag stamt uit 1848 en was jarenlang een bestseller. Het is opnieuw vertaald, zodat jij je erover kunt verbazen. Dit boek brengt je in verwondering en geeft je zicht op een hoopvolle toekomst.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Marietta Davis
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Grace Factory, The
  ISBN : 9789082953978
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 10,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen