Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 31,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Inleiding Construeren (boek)

Inleiding construeren

Bas Flipsen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Inleiding construeren biedt jou een eenvoudige en heldere inleiding in de basisbegrippen voor construeren. Het is daarmee een eenvoudige opstap naar bijvoorbeeld het gebruik van Roloff / Matek Machineonderdelen. De basis voor mechanische oplossingen Het boek behandelt de basis voor mechanische oplossingen. De begrippen lastproces, overbrenging en aandrijving worden eenvoudig behandeld aan de hand van een doorlopend voorbeeld. Zo kan een student de mechanische oplossingen ontwerpen voor het complete technische ontwerp. Wat zijn de onderliggende constructieprincipes, aandrijvingen, overbrengingen en mechanismen? Hoe kun je je theoretische kennis van statica, dynamica en natuurkunde (zoals kracht, energie, vermogen, last en koppel) praktisch toepassen in het ontwerpen van een technisch product? Hoe maak je de stap van idee├źn naar een concreet ontwerp? Uniek aan dit boek Basisbeginselen voor mechanische oplossingen: een dergelijk leerboek voor eerstejaarsstudenten bestond tot nu toe nog niet. Aan de hand van sprekende voorbeelden maakt de student kennis met de basisprincipes van het construeren. De voorbeelden maken het boek geschikt voor zowel werktuigbouwkunde als IPO. Zeer geschikt voor het hbo: kort, overzichtelijk en toegepast. Opstap naar Machineonderdelen. Inclusief online omgeving met extra materiaal! Naast dit compacte leerboek is er een website beschikbaar met allerhande online materiaal zoals vragen met feedback en voorbeelden van mechanismen door middel van animaties en filmpjes. Doelgroep Inleiding construeren is geschreven voor eerstejaars hbo-studenten die engineering, werktuigbouwkunde, industrieel productontwerp of een aanverwante studie volgen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Bas Flipsen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024407187
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 31,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen