Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 48,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Psychologische diagnostiek in de gezondheidszorg (ePUB)

 • Psychologische diagnostiek in de gezondheidszorg (boek)

Inleiding in de persoonlijkheidspsychologie

Dick Barelds • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het managen van een organisatie of afdeling is een veelomvattende taak. Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de manager is het leidinggeven aan zijn medewerkers. Managen van human resources is bedoeld om de aankomende manager theoretisch én praktisch inzicht te bieden bij het managen van zijn (of haar) personeel. Na een uiteenzetting van belangrijke thema’s als ‘strategisch humanresourcesmanagement’, ‘personeelsplanning’ en ‘arbeidsmarkt’ wordt in drie delen ingegaan op achtereenvolgens de instroom van medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en de uitstroom van medewerkers. Een groot aantal voorbeelden, tips en onderzoeken, veelal opgenomen in aparte kaders, geven de aankomende manager bovendien praktische hulpmiddelen. Op de website behorende bij dit boek, www.managenvanhumanresources.nl, vinden studenten ondersteunend materiaal in de vorm van vragen en opdrachten, filmpjes en extra materiaal. Voor docenten zijn er presentaties en toetsmateriaal. Doelgroep Docenten die een vak HRM doceren binnen economische opleidingen in het hoger onderwijs. Toekomstige of beginnende managers of leidinggevenden. Ook nuttig als kennisopfrissing voor leidinggevenden met enkele jaren werkervaring.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Dick Barelds
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789461277572
  Datum publicatie : 04-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 48,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen