€ 9,95

PRINT boek

  € 25,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het begin (boek)

 • Het begin (ePUB)

Lage winterzon

Jerrad Hoff • ebook • epub

 • Samenvatting
  Lage winterzon is het derde deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Dag van de zon.

  Nauwelijks hersteld van de gevolgen van de vorige missie moet Madeline Dawson door onvoorziene gebeurtenissen noodgedwongen in de huid kruipen van het ultieme kwaad, een vrouw die op alle continenten zowel gevreesd als bewonderd wordt door de meest gewelddadige en invloedrijke misdaadorganisaties en inlichtingendiensten.

  In Brighton Beach, het meest zuidelijke deel van Brooklyn, New York City, tussen nietsontziende onderwereldfiguren en corrupte politieagenten, zal Madeline de duisternis in zichzelf moeten bovenhalen om met bloed de weg te plaveien naar het ware doelwit: een onbekend persoon die al decennialang op meedogenloze wijze leiding geeft aan een van ’s wereld machtigste misdaadsyndicaten.

  Een missie die Madeline opnieuw zwaar op de proef zal stellen.
  Maar ook een missie die haar leven voorgoed zal veranderen…
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jerrad Hoff
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : JHB
  ISBN : 9789082875096
  Datum publicatie : 06-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  15-11-2020
  Topper!!
  Net als de eerste twee delen is Lage Winterzon, origineel, onvoorspelbaar, weergaloos en bruut zonder de kwetsbaarheid van karakters uit het oog te verliezen. Echt een aanrader! Een boek van internationale klasse.

     Spannend
     Onvoorstelbaar

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 9,95

PRINT boek

  € 25,99

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Ze doet er lang over om dood te gaan. Dat is niet de schuld van het wicht zelf. Wel van de sukkels die op haar staan in te trappen alsof ze nog geen deuk in een zak bonen kunnen schoppen. Het begint gênant te worden. En erg saai. Dat laat ik dan ook merken. De zucht doet de ondervrager zowat uit zijn vel springen. Mijn glimlach, als onze blikken elkaar treffen, is de beroemde druppel. Hij snauwt in die ergerlijke taal van ze naar de twee sukkels verderop in de ruimte die meteen metalen staven pakken.

Hooguit drie, vier minuten later is het wicht dood. Niet zo vreemd als je schedel opensplijt als een rotte meloen. Beter voor haar, hoewel haar dood als afschrikmiddel — om te demonstreren wat mij eventueel te wachten staat — volkomen heeft gefaald. En de ondervrager realiseert zich dat maar al te goed, verklapt zijn smoelwerk waar kortstondig de domheid door wanhoop wordt verdreven.

‘Goed, waar waren we gebleven?’ vraag ik overdreven zuchtend. ‘Ik weet het al: jij stelde me een vraag en ik probeerde uit te leggen dat het geen onwil is dat ik het antwoord niet weet. Soms weet men het antwoord op een vraag eenvoudigweg niet. Laten we de rollen even omdraaien. Die restaurants van jullie. De wereld is er werkelijk mee bezaaid. Het maakt niet uit in welk land, stad of dorp je bent. Zelfs in een gehucht met zes straten, waar men minstens een half uur in de auto moet zitten voor zoiets eenvoudigs als melk, een brood of een pakje peuken, omdat de laatste drie buurtsupers binnen een half jaar failliet zijn gegaan, zit wel — je kunt natuurlijk al raden wat ik ga zeggen — daar zit wél een Chinees restaurant om de hoek. Nu ben ik echt heel erg benieuwd of jij antwoord kunt geven op de vraag waarom Chinezen in het buitenland altijd een restaurant beginnen en geen hondenkennel, zonnebankcentrum of een kledingwinkel voor de zeer kleine medemens. En met zeer kleine mensen bedoel ik mensen die net iets te groot zijn om een dwerg te worden genoemd. Mensen zoals jij.’

Natuurlijk zie ik de klap aankomen, maar dat is nog geen reden om deze af te weren of te ontwijken. Als ik dat wel doe, houden ze me vast en dan wordt het alleen maar lastiger om een kleun op te vangen. Ik kiep met stoel en al achterover op de koude betonnen vloer. Niet voor het eerst. Hoewel ik onmiddellijk vers bloed proef, begin ik te lachen. De legerkist die met veel hartstocht in mijn buik wordt geplant, heeft als enig resultaat dat mijn gelach overgaat in geschater. En dat vinden ze zó vreselijk irritant.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen