€ 12,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

  € 12,95

Meer van deze auteur


 • MAKERAAR IN TIJD MYSTIEK EN ILLUSIES (boek)

 • MAKERAAR IN TIJD MYSTIEK EN ILLUSIES (PDF)

MAKERAAR IN TIJD MYSTIEK EN ILLUSIES

J.Bruggen • ebook • epub

 • Samenvatting

   

  Een makelaar in de tijd vindt een aantal documenten over een oude bankiersfamilie. In de teksten speelt een mystiek amulet van Chronos een belangrijke rol. Dit amulet schijnt invloed te hebben op de tijd. De makelaar, besluit ondanks het feit dat het tijdverspilling is, een roman te schrijven omdat de mensen te weinig over tijd weten. Volgens hem is tijd macht.

   

  Hij begint bij Armant van Velzen (1965) die stamt uit een oude adellijke familie die sinds de Middeleeuwen langs de oevers van de IJsseldelta woont. Zijn vader wilde dat hij als opvolger het familiebezit zou gaan beheren. Ondanks zijn passie voor archeologie, neemt Armant de rol van zijn vader over. Armant trouwt met Heleen van Deventer. Ze is een ondernemende vrouw die een succesvol mediabedrijf weet op te zetten. Hun huwelijk wankelt vanwege ruzies, maar ook omdat Armant bijna religieuze gevoelens heeft voor vrouwen onder wie Suzanne. Armants vriend Lorenzo is een gevierd bankier die telkens nieuwe hypes goed aanvoelt. Zijn familiegeschiedenis gaat terug naar een oude bankiersfamilie in Italië. Wanneer Lorenzo, Armants secretaresse Suzanne van het kantoor haalt, omdat er gesaneerd moet worden, begint Armant te beseffen in wat voor hebzuchtige en zakelijke wereld hij leeft. Juist op dat moment stuurt een oude studievriend hem een mail over een vondst tijdens opgravingen op Kreta. Hiermee herleeft Armants passie voor archeologie. Hij verlaat zijn gezin om naar Spanje te gaan waar een vroegere vriendin Manoulla van hem woont. Deze intelligente vrouw staat hem bij in een bijzondere strijd om geld en macht.

   

  Deze roman thematiseert een machtig duo van tijd en macht wat ontleend is aan de Griekse mythe van Epimenides die na zevenenvijftig jaar wakker werd uit een diepe slaap waarna hij beschikte over de gave in de toekomst te kijken.

 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : J.Bruggen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting DDS
  ISBN : 97890801154
  Datum publicatie : 06-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

  € 12,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen