Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Mindhacking voor teams (boek)

 • Mindhacking (boek)

Mindhacking voor teams

Ronald van Aggelen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Iedereen kent ze wel: groepen mensen die als team door het leven moeten, maar zonder dat ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben, en zonder een goed zicht op teamdynamiek. Dan is het leven als team erg moeilijk. Dit boek gaat over het vergroten van invloed van teams en team­leden. Op inspirerende wijze wordt in Mindhacking voor teams duidelijk gemaakt wat teamleden kunnen doen om effectiever samen te werken en hoe gedrag en team­effectiviteit door mindhacking­ technieken kan worden beïnvloed. Voor teammanagers en opdracht­ gevers wordt duidelijk hoe teams optimaal kunnen werken. In het boek worden zestien succesfactoren gebruikt om duidelijk te maken wat focus en commitment binnen teams betekenen en hoe onze hersenen kunnen worden gemanipuleerd om prestaties van teams en de individuele teamleden te vergroten. In de hoofdstukken worden acht karikaturen van teamleden gebruikt om mindhacking, teamdynamiek en teamprestaties te illustreren. In Mindhacking voor teams behandelt de auteur thema's als manipulatie en beïnvloeding van gedrag, en geeft hij voorbeelden hoe teams en teamleden bij kunnen dragen aan het succes van organisaties.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ronald van Aggelen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Futuro Uitgevers
  ISBN : 9789492939272
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen