€ 4,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het Renaissancewonder (ePUB)

 • Het Evacomplex (ePUB)

Ons Romantisch verleden

Jacob Slavenburg • ebook • epub

 • Samenvatting
  “Ons Romantisch Verleden” gaat over onze wortels in de 19e eeuw, de bakermat van de romantiek. De eeuw van de Romantiek legde de fundamenten voor onze hedendaagse wereld. Het is fascinerend om te zien hoeveel invloed die 19e eeuw heeft gehad op onze samenleving en cultuur. Bij het onderzoek van deze boeiende Eeuw van de Romantiek verwonderde ik mij telkens over de vele paralellen met onze tijd. De 19e eeuw zit in onze genen!

  We maken kennis met boeiende aspecten van de eeuw van de Romantiek in kunst, literatuur en maatschappij. Honderden kleurrijke beelden van bouwwerken, filosofen, politieke figuren en opvallende gebeurtenissen passeren de revue. Daarnaast komen prachtige kunstwerken en schilderingen – met hun betekenis – in beeld en ontmoeten we zeer uiteenlopende pioniers als Schubert, Verdi, Garibaldi, Blavatsky, Koning Willem II, Graham Bell, Edison, Bismarck, Florence Nightingale, Schopenhauer, Wagner, Freud, Chopin, George Sand, Darwin, Camille Claudel, Lou Salomé, Nietzsche, Alma Mahler, Dante Gabriel Rossetti, Ary Scheffer, Delacroix, Alexandre Dumas, Jan Toorop, Mathilde Wesendonck, Aletta Jacobs, James Ensor en vele, vele anderen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jacob Slavenburg
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Jacob Slavenburg
  ISBN : 9789464814408
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 4,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen