Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Op Weg Naar Mijn Gevoel

Mike Evers • ebook • epub

 • Samenvatting
  Op weg naar mijn gevoel beschrijft een groot deel van mijn levenspad en laat zien hoe ik de daarbij verkregen inzichten toepas in mijn werk, in de praktijk De Stralende Boeddha. Die vele inzichten deel ik met jou, in de vorm van adviezen en tools. Je kunt ze gebruiken om dichter bij jezelf te komen, vanuit liefde en licht.

  Het leven gaat wat mij persoonlijk betreft voornamelijk over het spirituele, over wat ik voel en wat ik waarneem. Het spirituele is voor mij eigenlijk niets anders dan het normale leven, een manier van leven, een onderdeel van het mens zijn. Het is in ieder geval niet eng, en iedereen kan het leren! Iedereen heeft het in zich om verder te kunnen zien, horen en voelen dan het alledaagse. Ik help mensen daarbij. Mijn grootste droom is dat steeds meer mensen naar hun gevoel durven te gaan en meer zichzelf kunnen worden. Ik wil mensen helpen om zich bevrijd te voelen van overbodige pijnen en angsten, om samen een mooie wereld neer te zetten. Een wereld waar we meer liefde voor elkaar en voor de natuur hebben, zodat alles in harmonie kan samenleven. Door jezelf te leren kennen en je angsten om te zetten in kracht, zul jij ook alles wat er langskomt in jouw leven aankunnen. Jij maakt de keuzes, en jij kiest jouw eigen pad! Samen kunnen we de wereld nog meer laten stralen!

  Dit is de weg naar mijn gevoel: De Stralende Boeddha. Dankzij de inzichten die ik heb gekregen sta ik helemaal in mijn eigen kracht, waardoor ik andere mensen kan helpen. Het leven is veel te leuk om je ongelukkig te voelen! Leer, lach, speel en geniet!

  Mike Evers
  www.praktijkstralendeboeddha.nl
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mike Evers
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Haags Bureau | Boekenmakers
  ISBN : 9789083090276
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen