Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 35,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Professioneel inzetten van ervaringsdeskundigheid

St. Christelijke Hogeschool Windesheim • ebook • epub

 • Samenvatting
  Met 'Professioneel inzetten van ervaringsdeskundigheid' willen de auteurs informatie, inspiratie en inzicht geven over de ontwikkeling en implementatie van ervaringsdeskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Zij behandelen hierbij zowel het individuele niveau als het team- en organisatieniveau. Ervaringsdeskundigen gebruiken hun eigen ervaringen met bijvoorbeeld beperking en uitsluiting bij de begeleiding en belangenbehartiging van mensen in verglijkbare situaties. Zij doen dat op verschillende manieren in verschillende functies en rollen. Hierbij gebruiken zij niet alleen hun eigen ervaringen, maar ook die van anderen. Ervaringskennis heeft daarom een individueel én collectief aspect. De auteurs van dit boek deden een actie-onderzoek met vijf grote zorgorganisaties waarbij ruimte werd gegeven aan zorgprofessionals om ervaringsdeskundigheid te ontwikkelen en in te zetten. Dit boek beschrijft wat er vervolgens gebeurde. Welke innerlijke processen doen zich voor, hoe reageren cliënten en collega's en welk beleid steunt of remt? Het boek is levendig opgemaakt met tekeningen, foto's, verhalen, tips & trucs en opdrachten voor de praktijk en het onderwijs. Dit boek is bruikbaar voor iedereen die vindt dat ervaringskennis en -deskundigheid waardevol zijn en goed benut moeten worden. Het is daarom geschikt voor zowel het hoger (beroeps) onderwijs als voor de beroepspraktijk.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : St. Christelijke Hogeschool Windesheim
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024401499
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 35,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen