€ 2,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Ambulancebroeder neergestoken (ePUB)

 • Eindstation (ePUB)

Run onder dreiging

Ingrid Mulder • ebook • epub

 • Samenvatting
  Bij de gemeente en bij een van de regionale kranten komt een dreigbrief binnen dat er iets staat te gebeuren tijdens de Haarlemmermeerrun. De wethouder Van Gemeren is het doelwit. De wethouder zelf lijkt de dreiging niet al te serieus te nemen, maar zijn beleidsmedewerker Bram en journaliste Suzanne wel. Zeker omdat de wethouder al eerder is lastiggevallen door een milieugroepering vanwege zijn vermeende plan om in de gemeente een megastal te laten bouwen. Tijdens de run staan zowel Bram als Suzanne op scherp. Wie is er te vertrouwen en wie houdt er zijn eigen agenda op na?

 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ingrid Mulder
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  17-09-2014
  aanrader
  Vandaag heerlijk in het zonnetje in 1 ruk uitgelezen! Vooral een aanrader voor Hoofddorpse lezeressen, veel herkenning, en dan heb ik niet eens meegelopen


  Geplaatst door uit haarlemmermeer
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-09-2014
  heel spannend!
  'De Haarlemmermeerrun, ik loop hem nooit, zeker nu ik weet wat voor gevaren er op de weg liggen Heerlijk boek, leuk en vooral spannend'.


  Geplaatst door uit noord holland
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 2,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment


In een reflex grijpt hij naar zijn nek als hij een korte scherpe pijn voelt. Wordt hij nou gestoken terwijl hij hier loopt? Tot zover de geneugten van het buiten sporten. Vast een van die bijen uit die kasten die hij daarnet voorbij is gelopen. De angel zit er nog in. Hij voelt een klein puntje uit zijn nek steken. Hij geeft er een kort rukje aan en kijkt naar het rode plastic staafje in zijn hand. Plastic? Zijn knieƫn knikken. De Geniedijk voor hem lijkt zachtjes heen en weer te bewegen.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen