€ 12,99

PRINT boek

  € 19,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Salva Mea (boek)

Salva Mea

Karin Witowski • ebook • epub

 • Samenvatting
  Hoe een droomvakantie veranderde in een nachtmerrie...

  Als Sandra tijdens haar vakantie de knappe, charismatische zanger Giovanni ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Voor Sandra, die net alles heeft verloren, komt deze romance op het juiste moment. Ze verliest haar hart aan de charmante Italiaan en de twee zijn onafscheidelijk. Alles verandert wanneer Sandra in de klauwen van een mensenhandelaar valt.
  Terwijl haar familie en vrienden in Nederland een zoekactie op touw zetten, vecht Sandra elke dag voor haar leven. Ze bevindt zich in een wereld vol geweld, agressie en wantrouwen, maar ook vriendschap. Het is een wereld, waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt, zeker als ze de meedogenloze carabinieri Salva Milo ontmoet...
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Karin Witowski
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Annotare
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,99

PRINT boek

  € 19,99

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Antonio opent de deur en laat een grote kerel binnen; zijn kisten dreunen door op de houten vloer. Hij is groot; heel groot, minstens twee meter en heeft enorme brede schouders, zijn haren zijn donkerbruin, bijna zwart en zijn ijsblauwe ogen, scannen de ruimte waarin ik zit.
Een grote glimlach verschijnt op het gezicht van Marcus. ‘Salva Milo, welkom terug,’ zegt hij tegen de man die hem tegemoet loopt. Salva Milo, mijn hart slaat een keer over en klopt daarna in mijn keel. Ik voel dat de ader op mijn slaap begint te kloppen. Ik zucht en kijk naar Inge, ze knikt alleen naar mij om zo mijn gevoel te bevestigen.
Ik bekijk Salva Milo nog een keer; wat heeft hij enorme handen; de hand van Marcus lijkt compleet te verdwijnen in zijn grote klauwen. Ik kijk naar Inge, haar blik is gericht op een knoest in het hout van de bar, de andere meiden staren wat voor zich uit. Het valt mij op dat geen van hen naar Salva Milo kijkt. Even kruisen onze blikken elkaar, ik blijf hem aankijken en probeer zijn blik te vangen, hij gaat helemaal op in het verhaal wat Marcus hem vertelt. Hij knikt en als hij nog eens de ruimte rondkijkt vang ik zijn blik, mijn ogen lijken te blijven hangen in zijn ijskoude, gevoelloze blik. Hij trekt een mondhoek omhoog en een paar tanden worden zichtbaar. Ik glimlach terug en kijk naar de andere kant van de bar.
‘Je moet niet zo naar hem kijken,’ sist Inge mij toe.
‘Waarom niet?’
‘Waarom niet? Als je zo blijft kijken zal hij je zeker uitkiezen. Wie kijkt naar Salva heeft hem in zijn macht en dat is iets wat hij niet kan hebben.’
‘Oh,’ fluister ik terug. Ik tart het lot en kijk naar Salva... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen