Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 56,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Effectiever studeren (boek)

 • Sociale psychologie (boek)

Sociale psychologie

Pieternel Dijkstra • ebook • epub

 • Samenvatting
  Sociale relaties spelen een cruciale rol in het geluk en psychisch en lichamelijk welzijn van mensen. De sociale psychologie bestudeert sociale relaties met anderen en de groepen waarin mensen leven. Daarom is dit vakgebied belangrijk voor elke (aanstaande) professional die met mensen werkt. Sociale psychologie is een introductie in de sociaalpsychologische principes van sociale relaties en groepsvorming. Over de inhoud In acht hoofdstukken beschrijft de auteur de verschillende aspecten van sociale relaties en de soms complexe bijbehorende gedachten en gevoelens. Voorbeelden van begrippen die worden behandeld zijn: soorten relaties, sociale invloed, groepsprocessen en diverse sociaalpsychologische theorieën. Daarnaast bevat het boek ook diverse psychologische tests uit de wetenschappelijke literatuur. Hiermee kunnen uw studenten oefenen, zodat bepaalde psychologische begrippen tastbaarder worden. Op deze manier maakt het boek een mooie vertaalslag van de theorie en het onderzoek van de sociale psychologie naar de praktijk van Social Work. Wat is er nieuw aan deze tweede druk? Een uitgebreide website met toetsvragen en filmpjes voor studenten Inhoudelijk helemaal geactualiseerd, meer verdieping in sommige hoofdstukken Uitbreiding van het beeldmateriaal Doelgroep Sociale psychologie is bestemd voor bachelorstudenten in opleidingen waarin werken met mensen centraal staat, zoals de bachelors toegepaste psychologie, pedagogiek, sociaal pedagogische hulpverlening, maatschappelijk werk en coaching. Tevens is het bedoeld voor professionals in het werkveld die meer willen weten over hoe het contact tussen mensen verloopt en hoe mensen elkaar onderling beïnvloeden.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Pieternel Dijkstra
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024409471
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 56,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen