Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 11,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Rust (ePUB)

 • 2044 (ePUB)

Stoppen met vlees

Robert Bridgeman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees Verontrustende berichten over de productie en consumptie van vlees zijn aan de orde van de dag. En na het paardenvleesschandaal in 2013 en de 20.000 varkens die gruwelijk verbrandden in een megastal in Gelderland, zetten steeds meer Nederlanders hun vraagtekens bij het product vlees. Toch blijven we het massaal eten; waarom doen we dat? Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. ‘Vlees eten is het nieuwe roken.’ Guido Weijers, cabaretier ‘Dit boek toont op overtuigende wijze aan dat ‘‘het vlees van de toekomst’’ plantaardig zal zijn.’ Jaap Korteweg, De Vegetarische Slager ‘Ik ben al 35 jaar vegetariër maar was ik het niet, dan zou dit boek me over de streep trekken.’ Henny Huisman ‘Kun je in deze tijd nog vlees eten?’ Zo eerlijk mogelijk probeert Robert Bridgeman een antwoord te vinden.’ Yvonne Kroonenberg Rober Bridgeman was zeven jaar vegetariër toen hij in 2015 besloot een onderzoek te starten naar de effecten van de vleesconsumptie in Nederland om voor eens en voor altijd helder te krijgen wat er nu precies gebeurt. Robert is schrijver, documentairemaker, spreker, coach, echtgenoot en vader van drie.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Robert Bridgeman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : London Books
  ISBN : 9789493191587
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen