Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 23,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Trauma in organisaties (ePUB)

 • Architect van je organisatie (ePUB)

Stuck

Philippe Bailleur • ebook • epub

 • Samenvatting
  Organisaties zijn geen machines maar sociale, levende organismen die schade kunnen oplopen. Schade die voor een langere tijd kan blijven wegen op de goede werking van een organisatie. Als manager, medewerker of organisatiecoach kom je soms in organisaties terecht waarvan je intuïtief voelt dat er iets niet klopt. Als daarenboven blijkt dat beproefde methodes om de organisatie nieuw leven in te blazen weinig of geen effect hebben, dan zou er sprake kunnen zijn van systeemtrauma. Systeemtrauma kan ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis zoals een milieuramp, een aanslag of een reeks pijnlijke ontslagen. Maar evengoed kan het, op een stille manier, binnensijpelen in het weefsel van een organisatie. Wat de oorzaak ook is, het effect is vernietigend voor medewerkers en de organisatie. Stuck is gebouwd rond een aantal concrete vragen die je een brede kijk geven op systeemtrauma: Hoe kom je systeemtrauma op het spoor en hoe ontstaat het? Hoe maak je een beschadigde organisatie weer veerkrachtig? Wat staat mij te doen als manager of organisatiecoach als ik met systeemtrauma aan de slag wil? Hoe kun je de ontwikkeling van systeemtrauma voorkomen?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Philippe Bailleur
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Lannoo Campus
  ISBN : 9789401470094
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen