€ 9,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Tango van bedrog (boek)

Tango van bedrog

Tango van bedrog

Pieter de Nooij • ebook • epub

  • Samenvatting
    2005. Argentinië zit in de naweeën van een zware crisis en het wereldwijd opererende beveiligingsbedrijf SecuriGlobe wankelt onder een paar financiële schandalen. Wanneer een interne accountant een merkwaardige transactie bij het Argentijnse dochterbedrijf SecuriSur natrekt, verdwijnt ze spoorloos in de woestijn aan de voeten van de Andes. Hans van der Woude wordt naar Buenos Aires gestuurd om uit te zoeken wat er gebeurd is. Daar stapelen de problemen zich in een snel tempo op.
    Een gewetenloze grootgrondbezitter, een voormalige stadsguerrilla en een excentrieke mediatycoon cirkelen als aasgieren rond het dochterbedrijf SecuriSur. Ze proberen daarbij alsnog om oude rekeningen uit de tijd van de ‘vuile oorlog’ te vereffenen. Omkoping, chantage, corruptie, moord en vergelding voor een kinderroof vormen de onderdelen van dit sinistere machtsspel.
    Hans van der Woude komt er pas laat achter hoe de ‘vuile oorlog’ nog steeds verweven is met het Argentijnse leven en welke plaats daarbij voor SecuriSur is weggelegd.

    ‘Tango van Bedrog’ gaat over hoe mensen zich gedragen binnen een multinational die plotseling aan de rand van de afgrond staat, over lokale, zakelijke gebruiken in Argentinië en de tragische historie van het land.

    Pieter de Nooij (1951) heeft diverse financiële functies bekleed, onder andere in de beveiligingsindustrie bij Group 4 Securitas. Gedurende zeven jaar was hij business controller Latijns-Amerika voor Ahold en reisde hij intensief door Middenen en Zuid-Amerika.
    Van 2003 tot 2005 woonde hij in Buenos Aires, waar hij het idee opdeed voor deze corporate thriller. Pieter woont in Den Haag en Jonen, is getrouwd en heeft vier kinderen.tinië en de tragische historie van het land.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Pieter de Nooij
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Peanutsch/ The Peuleschil Publisher
    ISBN : 9789081874274
    Datum publicatie : 11-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen