€ 7,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vreemdgaan voor Beginners en Gevorderden

Beth Albergo • ebook • epub

  • Samenvatting
    Vreemdgaan is al net zo oud als samen een verbintenis samen hebben. De mens lijkt niet geschapen voor een monogame relatie. Maar als je wil vreemdgaan, wil je niet per se je relatie opbreken. Sterker nog, je wil gewoon weer met je partner verdergaan, toch? Daarom is "verstandig" vreemdgaan de beste methode. In dit e-book vind je een aantal suggesties om leuk vreemd te gaan, en tegelijkertijd de schade zo veel mogelijk te beperken. En voor je partner wat suggesties om niet helemaal in te storten. Tenslotte is er morgen altijd weer een nieuwe dag...
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Beth Albergo
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 04-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 7,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Als twee partners elkaar volledig vertrouwen en respecteren, zou je verwachten dat ze ook over een affaire open en eerlijk zijn. Dat de een tegen de ander zegt:

“Luister, ik wil je wat vertellen. Ik heb iemand ontmoet met wie het heel goed klikt. Ik zie diegene nu regelmatig. Ik geloof dat ik een beetje verliefd ben. Maar begrijp me goed: ik ben niet van plan bij je weg te gaan. Ik houd van jou. Ik heb dit nu, en ik heb het gewoon even nodig. Ik weet dat je dit niet wil horen, maar ik wil het niet stiekem doen.”
×
SERVICE
Contact
 
Vragen