Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Vrouwtjes vgerleiden (boek)

Vrouwtjes verleiden

Hennie van der O. • ebook • epub

 • Samenvatting
  Vrouwtjes Verleiden: Tips en Technieken van Topversierders 'Een hartveroverende levensles voor mannen'—Don Juan Magazine 'Meesterlijke inzichten van een man die het weten kan'—Piet ("de Paal") Passie 'Het ideale cadeau voor iedereen die de liefde serieus neemt'—Maandblad De Getrouwde Vrouw 'Ik geef dit boek aan al mijn vriendinnen voor Valentijnsdag'—Jim 'Ook vrouwen kunnen hier veel van leren'—Weekblad Daisy Dit unieke boek is zo ingericht dat je vanzelf een meester wordt in het versieren. Van hoofdstuk tot hoofdstuk wordt je opgeleid tot Don Juan. Wie de wijze lessen in dit werk één voor één toepast kan niet anders dan een topversierder worden. Wat is de Kacheltechniek? Waarom is de Blokkendoostechniek zo effectief? Hoe versier je vrouwelijke professoren? Hoe verleid je lekkere wijfjes als je ziek bent? Dit unieke boekwerk komt bovendien met een unieke GARANTIE! De auteur GARANDEERT dat jij dit boek uit hebt als je het uit hebt! Maar dat niet alleen! Hij garandeert dat je de vrouw van je dromen zult ontmoeten in je dromen! EN hij garandeert dat er nog andere bezigheden in het leven zijn als het versieren toch niet lukt!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hennie van der O.
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789464182934
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen