Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 20,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wiskundige basisvaardigheden (derde herziene editie)

Tom Dorissen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dit praktijkgerichte en bijzonder toegankelijke handboek met wiskundige basisvaardigheden is gegroeid vanuit de overgangsproblematiek tussen het secundair onderwijs en het hoger onderwijs. De ervaring leert immers dat studenten die hun eerste jaar hogere studies aanvatten in een richting waarin wiskunde aan bod komt, vaak behoefte hebben aan degelijk cursusmateriaal waarin de noodzakelijke basisvaardigheden herhaald worden en kunnen ingeoefend worden. Dit boek tracht een brug te slaan tussen het secundair en het hoger onderwijs en iedere gemotiveerde student de kans te geven zich goed voor te bereiden op hogere studies. Wiskundige basisvaardigheden is met zijn combinatie van handboek en krachtige ICT-omgeving het ideale (zelf)studiepakket voor de beginnende of zich heroriƫnterende student. Het is geen zwaar theorieboek, maar legt de nadruk op het bijbrengen van wiskundige geletterdheid en basisvaardigheden. Het geeft een duidelijk overzicht van de noodzakelijke wiskundige kernbegrippen en hun eigenschappen. De bijhorende website (zie: www.basiswiskunde.be) vormt een belangrijke aanvulling bij het boek en biedt de mogelijkheid om de aangebrachte kennis en vaardigheden verder in te oefenen. Bovendien is het werk door zijn formaat en opzet een waardevol naslagwerk tijdens het hele studietraject en is het uiteraard ook een handig instrument voor iedereen die zijn wiskundige kennis en vaardigheden op een efficiƫnte manier wil opfrissen en bijwerken. Dit boek richt zich ook tot leerkrachten die hun leerlingen optimaal willen voorbereiden op hogere studies. In deze derde editie werden alle hoofdstukken herzien en werden verschillende onderdelen toegevoegd die in de vorige editie ontbraken. Er werd nog meer aandacht besteed aan de samenhang en aan de goede didactische aanpak, onder meer door het toevoegen van extra voorbeelden en figuren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tom Dorissen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : UPA
  ISBN : 9789057189838
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen